Smart logistik ger konkurrenskraft

” Inlägget är i annonssamarbete med ColliCare.se ”
Hej

Nu när vi haft eller delvis fortfarande har snökaos i vårt härliga avlånga land är det mycket som påverkas. Hela samhället är beroende av att vi kan ta oss från a till b utan problem. Lika väl att de varor och tjänster som både företag och privatpersoner sänder mellan varandra kommer fram. Smart logistik ger konkurrenskraft. Mycket handlar om att kombinera olika transportvägar som gynnar både effektiviteten och miljön.

Smart logistik ger konkurrenskraft

Miljön är och blir bara mer och mer viktig när vi själva ska ta oss från och till olika platser. De som dagligen åker bli till arbetet har säkerligen börjat fundera på miljövänligare bränsle eller färdsätt. Företagen ser över sina transportlösningar för att kunna vara med och värna om vår värld.

Jag tänker att det kanske är dags att vi som privatpersoner börjar fundera på hur de paket och brev vi själva skickar transporteras. Själv har jag mest varit glad och nöjd när jag varit hos posten och skickat iväg paketet. Utan en tanke egentligen på hur det kommer att transporteras till mottagaren. Det är dags nu inte bara för mig utan gemene man att börja ta ansvar. Dags att sätta oss in i hur vi vill frakta gods eller saker. Även om min frakt bara är ett par skor till någon vilka jag sålde på Tradera eller liknande.

Grönare lösningar med ColliCare

Varför jag fastnade för ColliCare är just för att de jobbare för att skapa miljövänliga transportalternativ. Alltmera gods som de tidigare fraktade på vägarna  åker nu via sjö och järnvägslösningar. Helhetstänkandet med kompletta lösningar är deras styrka och ett av de områden de satsar på för allas vår framtid. Kunder och producenter i hela världen har tydliga krav om att anpassa sig till miljö- och klimatförändringarna som råder just nu.

Företag med ett grönare tänk är vinnare på alla plan en sak som är säker.

KRAM

 

 

 

One thought on “Smart logistik ger konkurrenskraft

Add yours

  1. Ja miljön är viktig- Åker bensinbil, och har ständigt dåligt samvete. Samtidigt. 1,5 till 2 timmar med kollektivtrafiken mot 25 minuter med bil. Åkte kollektivt en period, men kom i princip försent varenda gång pga bussar och tåg inte gick. Hade gärna haft elbil, då jag tror vi hade klarat oss med det, men inga laddstolpar. Borde verkligen finnas då man bor mitt i stan.

Kommentera

Up ↑

%d