En olycka kommer sällan ensam

Halloj

Det har inte riktigt varit mina dagar kan jag säga. Många beslut och viktiga saker att ta ställning till som tagit både kraft och energi. Om det bara vore slut där men icke såklart. Min kära gamla vapendragare till dator har hängt sig i startknappen läglig nog. En sak är säker att en olycka kommer sällan ensam. Men precis som alltid när det kommer till mig så är jag både för snäll och tyst. Jag borde nog börja på opera och lära mig skrika ut.

En olycka kommer sällan ensam

På tal om datorn så ska jag ta tag i det problemet till helgen. Nu åker jag runt på en av Williams alla datorer. Vilket är himla snällt när jag denna veckan hade ett samarbete som behövde göras. Säg mig varför hamnar inte eländet där det hör hemma eller i knäet på dumskallarna? DEt är fasiken en sur karamell att suga på.

Vackra vintervärlden smälter bort

Med risk för att låta allt för gnällig men visst håller ni med om att det är lite trist när snön smälter och slaskar sönder. För några dagar sedan var hela världen vit här hos mig och allt var så sagolikt. Till skillnad från nu när det är grå vita vallar och isgator överallt.

Tomteverkstad på Kungsholmen

Några tomteluvor blev det allt i tomteverkstaden i Skapande gruppen i tisdags. Säga vad man säga vill men fikastunderna är bäst än så länge i den gruppen. Vad vore livet utan fika?

Oseriösa köpare ogillas av mig

När jag ändå är inne på ett gnäll inlägg kör jag på det hela vägen ut. Jag har försökt att sälja ett par oanvända svarta mocka stövlar som var för stora för mig via Market Place på Facebook. Men båda de som skulle köpt dem var knasiga. Första skrev 10 minuter innan de skulle kommit och hämtat dem att de hoppade av. Typiskt när jag åkte hemåt tidigare bara för att de skulle komma. Andra köparen swischade först 100kr för att säkra att de skulle ha dem. När hen sedan skulle komma sköt de fram tiden två gånger samma dag. När jag då sa till hen att jag tyckte det var dåligt skulle hen inte köpa längre och de tyckte jag skulle swischa 200kr tillbaka för att jag drog mig ur. Vänta nu de kunde ju inte komma den dagen efter att de skjutit upp tiden då de skulle kommit två gånger. Lurendrejare nummer ett… Den gubben gick jag inte på utan gav enbart tillbaka den peng de redan betalt…..

Så om det finns någon som vill köpa ett par svarta klackstövlar från Nelly i st 37 får ni hojta till. Tyvärr slutsålda just nu men nypriset var 799kr säljer dem för 500kr

KRAM

3 thoughts on “En olycka kommer sällan ensam

Add yours

  1. Supertrist nu att snön smälter bort, den hade gärna fått ligga kvar nu känner jag.
    Usch, avskyr att sälja saker till andra på facebook för det alltid massa strul och konstigheter.

  2. Lagen om allts jävlighet! Problem samlas och känns aldrig att drabba idioter utan det är alltid välfungerande kämpande människor som ska råka ut för skit.

    Jag hatar att sälja saker på Market Place på FB för det är 9 av 10 ggr bara de där idioterna utan problem som kontaktar en.
    Sjukt snygga stövlar, önskar att jag fortfarande kunde gå i såna klackar.
    Kram

Kommentera

Up ↑

%d