Färdig laddad för ny vecka

Hej

Du och jag mot världen Kamilla. Denna helgen har jag gått all in 24 – 7 eller vad jag nu ska kalla livet och jag. Allt från bubbel på balkongen feeling i fredagskväll på Värdshuset till julmarknader, pw, tomtar, glögg, skyltfönster, snöstormspromenad, mysfika, drinkar på krogen, häng med min pärla till vän N och seriemaraton. Tror jag fick med allt där faktiskt. Jag tror att jag är redo och färdig laddad för ny vecka om man nu kan säga så.

Färdig laddad för ny vecka

Vilket är ert bästa tips eller medicin för att ladda er inför en ny vecka? Efter en bra lördagsmorgon gav jag mig iväg på pw ner till Zetas för årets allra första julmarknad. Snön hängde i luften och satte igång precis när jag klev innanför dörren hemma igen. Alltså galet mycket folk på Zetas men lika mycket fint som alltid. Eftersom det var amaryllisens dag igår var planen att köpa en fin. Men jag ska vara ärlig och erkänna att jag bangade med hänsyn till min lilla spargris. Inte ens några brända mandlar som jag gillar blev det. Snål Ove med andra ord var lika med jag.

Hej mitt Vinterland

Herre Gud alltså vad det har snöat de sista dagarna. På bara några timmar var hela världen vit och ljus igen. Jag är så tacksam för all snö för jag bara älskar det.

Bubbel på Grodan

Lördagskvällen hängde jag med mitt lilla gäng på Grodan. Jäklar alltså så det kan bli ibland …fnisss.

Julmarknaden i Gamla Stan 

Idag har jag julat mig ordentligt med syster. Vi hann med både Gamla Stans julmarknad i snöstorm. En promenad i snöyran så både vantarna och mössorna var genomblöta.

NK:s skyltfönster och tomten

Idag avtäcktes skyltfönstrena på NK. Att kika på dem är varje Stockholmares måste tror jag i alla fall. I år var det två fönster som jag tyckte stack ut lite extra. Vilka var fasisonistatomten och inslagningstomten. Jisses vad jag tycker om mitt Stockholm i juletider alltså.

Julgranen i taket inne på NK är också på plats och snurrar så sakta och vackert runt runt precis som alltid. Kön till tomten på entréplan ringlade lång. Vi bangade att stå i den men jag tog mig ändå friheten att ta en bild av tomten. Tomten jag lovar och svär att komma förbi annan dag och lämna min önskelista i din brevlåda. För jag kan lova att är det något som jag varit i år är det snäll. På tok för snäll på många plan för mig själv och min egen skull.

Lite mera bitchig skulle inte skada fick jag höra för någon månad sedan. Vad tror ni skulle jag passa som en bitchig brutta, brud eller tant? Skulle inte tror det men om jag går den svenska mellanmjölkvägen blir det kanske bra.

 

4 thoughts on “Färdig laddad för ny vecka

Add yours

  1. Å vad mycket mysigt juligt!! Tänk att jobba med att planera julskyltningen på NK! Snacka om kreativitet!
    Här kom snön och försvann lika fort igen så tyvärr tror jag att det blir en ganska grå julskyltning här på söndag.. Dock ska dottern vara med i Luciatåget så det bir nog mysigt ändå att bara stå och kika/lyssna på henne.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: