Sammanfattas i ett ända ord spontan

Hej

Hade ni en bra fredag? Min fredag kan nog sammanfattas i ett ända ord spontan. I slutändan blev det en himla bra fredag. Idag skulle jag redan varit på gymmet men får nog byta gymmet mot en pw till Zetas julmarknad. Kanske inte jag får se hur dagen urartar sig för jag behöver ha lite energi kvar tills ikväll då det blir drinkar på stan.

Sammanfattas i ett ända ord spontan

Marcel styrde upp en spontanlunch på Olivias med honom, Celin och Tilda som hade håltimme. Jag hade aldrig varit på Olivia tidigare men de visade sig vara en bra pastarestaurang. Vid sidan om biblioteket på Medis eller som de själva säger i Medborgarhuset. Pastan var riktigt bra måste jag säga. Mitt betyg blir lite som de själva proflerar sig. En bred lunchmeny med italiensk mat för stora och små sällskap i Stockholm.

FFF 

Igår var det återigen dags att på allvar ta tag i mina FFF. De har av någon konstig anledning gömts undan. Varför då kan jag ju fråga mig. Men ingen idé att grotta i varför utan plocka fram de kort som funkar eller hur?

Efter lunchen gick jag bort till Pärlans Konfektyr för att hämta ut min julkalender. Jag kanske fegade ur när jag valde att köra på en lika kalender som i fjol eller om det var året innan. Men jag ville nog veta att jag blev mer än nöjd. Kan man säga så? Men ni fattar säkert vad jag menar.

Veckans fredagsfokus var att gå runt eller kors och tvärs och huller om buller på Söder medan jag lyssnade på Alex & Sigge. I fredagspresent fick jag en duschcreme från LUSH. LUSH är ett företag eller butik som alltid fångat mig. De tror på att tillverka effektiva produkter av färska ekologiska frukter och grönsaker, fina eteriska oljor och säkra syntetiska ingredienser.

En godisbutik i härliga dofter och badbomber och badskum skulle jag nog säga. När barnen var små och vi hade badkar var det ett måste med någon produkt från dem när barnen eller jag klev i badet.

Fredagsfika på trappan

Fredagsfika är jag egentligen ganska dålig på nu för tiden. Fika godsaker ute gör jag sällan. Däremot ska tilläggas att jag mer än gärna bakar så mitt socker intag går lite smått i sär skulle man kunna säga. Men att ta en kaffe lite varstans på något trevligt ställe är mera jag nu. När jag smet in på EH på Götgatsbacken träffade jag en gammal rehab vän och drack min kaffe med. Kul att uppdatera sig om livet med någon som egentligen kan hela min story.

Bubbel på Värdshuset

Lite bubbel på Värdshuset säger man eller jag inte nej till. Fasiken vad jag gillar att ha så nära till Värdshuset alltså. Så smidigt att vara hemma igen på två minuter om det är röd gubbe vid övergångsstället. Med andra ord en ganska spontan fredag.

2 thoughts on “Sammanfattas i ett ända ord spontan

Add yours

  1. Tycker också att det är härligt att bo så att man har gångavstånd till diverse ställen. Ofta blir det så himla bra när det är spontant då man inte har några förväntningar alls.

Kommentera

Up ↑

%d