Kratta åt eländet och godfika

Hej

Lite lagom slut i skallen är jag idag men jag tar den om man nu kan säga så. Ärligt talat så vet jag inte var jag ska börja. Jag hade en tanke men den försvann liksom. Kratta åt eländet och godfika. Om det nu på riktigt skulle funka kratta bort eländet hade jag mer än gärna gått ut och krattat hela kvällen. Ibland skaver det lite väl i på på ställe.

Krattaåt eländet och godfika

Idag började mitt nya äventyr mot att se åt vilket håll jag ska gå åt i livet. Enormt spännande och en jätte utmaning men samtidigt galet roligt. Vem vet jag kanske blir en trädgårdsmästare eller verkstadspedagog i siom tid. Idag var det Vintervikens Trädgård som stod på mitt schema. Verkligen superkul och fikastunden var hur trevlig som helst. 

Trädgården med det härliga cafét där jag nästan bodde när jag var föräldraledig med William och vi bodde i Gröndal. Vet ni är det någonstans man ska äta hallonpaj med vaniljglass eller grädde så är det där. Glöm inte det tipset nu!!!

Längs Trekanten

Jag klev av tåget i Liljeholmen och smet in på EH och tog en kaffe i handen och gick längs Trekanten bort till Vinterviken. Vardagskyx kallas det visst. Lite skrattig blev jag allt fast jag kanske borde blivt skraj. För tanterna som gick före mig hade tydligen sett den nakne mannen som härjade kring Trekanten förra veckan och antastade en kvinna. Nu är han gripen tror jag de sa men tänk om han dykt upp.

Jag hade nog först blivit skrattig åt galenskapen men också rädd för vem vill bli antastad av en naken man mitt på blanka dagen. Inte jag i alla fall. Skönt att ta rygg på damerna som verkade vana och ahde en plan om han skulle dyka upp igen. Visst tjuvlyssnade jag på deras på plan. Tänker att det är väl bra om alla kör på samma…

Filmtajm med min fina Tilda börjar strax.

 

 

4 thoughts on “Kratta åt eländet och godfika

Add yours

  1. Bra att du tog rygg på damerna – jag hade dött om jag sett en naken man stå där i buskarna! Men hellre dagtid än kvällstid 🙂
    Är det hummus under grönsakerna på mackorna? Har försökt luska ut vad det kan vara .-)

  2. Skönt med trygga tanter att lita på. Nakna män ute i naturen ska man passa sej för… i Barcelona var en man allmänt känd för att gå runt naken. Vi såg honom också… han var mest känd för storleken på sin sn*pp, den var tatuerad och stor som en mindre baguett. Helt sjukt :-p

  3. Tur den nakna mannen åkte fast om det nu stämde. Det är inte ofta man ser blottare som tur är, men stötte på en som tonåring. Han var nog inte farlig, men visst blir man chockad.

Kommentera

Up ↑

%d