Jag borde säga något

Hej

Ibland känner jag att jag borde säga något. Frågan är väl bara vad. Känner ni också så ibland att ni innerst inne känner att ni verkligen borde sjunga ut eller öppna truten? Så känner jag ganska ofta faktiskt. Men snäll och vek som jag är förblir jag tyst. Lika så har jag känt hela dagen igår och dag att jag borde säga något. Men för allas skull låter jag bli liten stund till.

Jag borde säga något

Men om det är något som jag tänker säga är det att jag varit ute på milen även idag. Tre dagar i rad nu plus gymmet i söndags. Det är fasiken inte illa pinkat av mig. Ena rundan idag hade jag möte under vilket var både givande och intressant. Det händer allt lite grejer nu.

På rundan med möte idag gick jag runt och fotade vilket var ett tag sedan. Och kanske inte det enklaste när jag samtidigt var på möte och skulle leka hobbyfotograf.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: