Fullfart framåt där hemma

Hej

Denna helgen har jag tagit det lugnt har jag sagt till flera vänner när vi pratat i telefon. Men det är inte sant. Fullfart framåt där hemma är en rättvisare beskrivning av min helg. Jag kände att denna helgen behövde jag en hemmahelg. En helg då jag inte skulle vara ute i farten. Min ena lista har haft flera punkter som bara skjutits upp vecka efter vecka. Men nu ni finns det bara två punkter kvar. Vilka är ganska stora  saker men de ska påbörjas i veckan som kommer.

Fullfart framåt där hemma

En av mina vänner konstaterade att jag verkligen inte tagit det lugnt i helgen. Utan bara att jag varit i farten med alla möjliga saker hemomkring. Att bara ligga på soffan har aldrig funkat för mig. Jag är en för rastlös själ som vill göra saker och uppleva livet. I fredags hade jag två möten i telefon på förmiddagen och gick milen innan jag tog fredag hemma.

På lördagsförmiddagen efter en lång skön frukost i sängen med telefonen ivid örat drog jag till gymmet. Senaste gångerna jag varit på gymmet har det varit ganska mycket folk vilket är helt okej. Däremot så kräks jag nästan när det stinker svettlukt. Skulle jag hamna bredvid någon som osar svett får jag nästan kvällningar. Finns det någon mer som känner så? Om får ni gärna tipsa om vad ni gör för att inte dra hem istället Jag som varit hockeymamma borde väl vara van vid svettstank borde man kanske tycka men det är jag tydligen inte.

Bytte bara flaska hemma

Efter gymmet smet jag bara in och bytte vattenflaskan mot en kaffetermos och gav mig ut. Solen strålade både idag och igår. Termometern visade hela 14 grader igår vilket var helt galet egentligen. Med tanke på att Stockholm igår eftermiddag tände upp sin julbelysning.

Jag satt på en av bänkarna nere i parken vid lilla dammen eller sjön vad vi nu ska kalla den. Medan jag drack kaffe och pratade vidare i telefonen och skrev med vänner. Tänk att jag satt med bara tunt träningslinne och dunjackan uppknäppt en månad innan lucia.

Tack för omtanken

Medan jag höll på och fixade med alla saker som jag skulle göra hemma fick jag en fin hälsning i kylskåpet. Tack snälla för omtanken.

Tekakorna blev kanonbra

Idag har det städats i alla vrår så nu skulle granen kunna komma in om den vill. Skämtar lite faktiskt men det kommer gå fort nu som det alltid gör innan jul. Jag hann även med att baka lite. Dagens tekakor blev riktigt bra faktiskt och chokladbollarna till F1 loppet slank ner.

KRAM

 

Kommentera

Up ↑

%d