Jag vann en lakritskalender

Godmorgon

Fy på mig vad jag slöar mig idag. Allt ska jag göra innan jag ger mig iväg till gymmet känns det som. Ska bara är ett himla bra uttryck måste jag säga. Jag vann en lakritskalender. Igår hade jag en lugn hemma fredag. Första på bra länge kändes det som. Välbehövlig på många sätt men spring i benen känslan infann sig på kvällen.

Jag vann en lakritskalender

Jag har inte många delar av mig kvar i Småland. Däremot följer jag flera charmiga och mysiga ställen och platser på sociala medier som vi utflygna brukar göra. Hur som haver har lilla Emmaboda en fin fin blomsterbutik. De kör på en del tävlingar och delar mycket kul och intressant på sina kanaler. Härom dagen var jag med i en tävling hos dem på FB om att vinna en lakritskalender från Haupt.

Kan ni tänka er att jag vann? Jag som sällan vinner något. Gissa om jag blev glad och stolt över mig själv som drog vinsten. Det fanns ju bara ett litet problem. Jag bor ju inte i Emmaboda och väl egentligen aldrig gjort heller. Mina föräldrar bor kvar där på landet. Så jag fick helt enkelt skicka mamma och pappa till butiken och hämta ut min vinst.  Så grattis mor och far till en fin fin kalender. Jag vet att de är bra eftersom det inte var så många år sedan jag själv hade en från Haupt.

Tack snälla Emmaboda Blomsteraffär för vinsten

Chokladens dag

Igår var det tydligen chokladens dag läste jag. Vilken himla tur för mig att vi hade kvar några bitar av kärleksmumsen från i torsdags. För en dag med choklad som tema går ju bara inte missa eller hur. Hur mycket choklad mumsade ni i er?

Kloka ord är något som går hem hos mig

 

 

Kommentera

Up ↑

%d