Kladdkakans dag och namnsdag

Hej

Kladdkakans dag och namnsdag på samma dag. Det är väl fett om något. Tänk att självaste kladdkakan kunde göra så min INGELA namnsdag blev nästan lite lyxig. På tal om namn är ni nöjda och belåtna med era namn? Runt nyår gav jag mig själv ännu ett namn bara för att markera att det är nog nu. Tid för revansch och dags att återta mig själv och mitt liv. Bra och kul grej tyckte jag i sjuksängen runt nyår.  Från och med nu är det Anna Kamilla Livia Ingela som gäller.

Kladdkakans dag och namnsdag

Jag har aldrig varit någon fena på att baka kladdkaka. Vilket jag bestämde mig för igår att ändra på. Så jag letade fram ett bra recept eller vad jag trodde skulle vara bra. Men precis som vanligt ändrade jag om det. Alltså jag är sämst på att följa recept och instruktioner fullt ut. Kan själv och gör som jag vill är så rotat inom mig.

Yes jag gjorde det fixade och bakade en riktigt god och bra kladdkaka. Jag måste erkänna att jag är lite stolt så här dagen efter när jag inser och känner att kakan blev en höjdare. Så grattis igen då Ingela på namnsdagen igår.

Namnsdagspresenten fixade jag idag inne på Indiska som hade bra rea med 30% på allt. Tydligen är det så att det företaget gått i konkurs. Men nu i dagarna blivit räddade av ny ägare.

Lägenhetsvisningar i Vasastan

Igår kväll var jag och Mellan och Liten på lägenhetsvisningar i Vasastan. Tyvärr inte det kvarteret som jag verkligen vill bo i. Men trots det ville vi se om detta området kunde vara något för oss.

Lägenhetsvisning i mörkret utan lampor var lite speciellt. Jag tror det var för att lägenheten var tom och visades av förvaltaren själv. Och när ingen bodde i lägenheten fanns ingen el på slagen så därför var det mörkt. En sak som grämer mig är att den större skulle kunna varit bra men när den saknade balkong känns den inte alls kul längre.

Den stora lägenheten hade en enorm klädkammare som skulle kunna bli ett rum. Marre fick provligga på golvet för vi skulle se om en säng skulle kunna få plats. Däremot så är det nog svårt att få in sängen.

 

 

3 thoughts on “Kladdkakans dag och namnsdag

Add yours

  1. Sällan jag bakar kladdkaka, men som jag gillar det. Andra får gärna baka åt mig. Är inte nöjd med mitt andranamn.. Undviker att säga vad jag heter faktiskt.

Kommentera

Up ↑

%d