Galet rolig lördagskväll

Halloj

Back again eller vad man nu säger. Vet ni vad? Idag har jag namnsdag med det namnet som jag aldrig riktigt gillat Ingela. Men däremot så säger jag inte nej till att hänga ihop med och vara namnsdagskompis kladdkakan. Galet rolig lördagskväll hade jag tillsammans med två av mina stjärnor. Bubbel, dans och glada skratt vad mer kan men begära liksom.

Galet rolig lördagskväll

Nästan så det går säga i sedvanlig ordning men inte riktigt. Hur som haver hamnade vi på Sturehof där vi bjöd oss på lite bubbel. Det var verkligen extra roligt att Marina ville hänga på. Det var ett tag sedan vi sågs nu. Ibland kommer ju det berömda livet emellan på både gott och ont.

Morsorna vad ville de egentligen

Bara för att Marcel spelade på förfesten hos Brödernas dök jag och mina vänner upp där. Publiken var ganska ung får jag väl säga vilket bjöd på en del skratt. En DJ kollega till Marre var där med sitt kompisgäng bland annat. I fredags hade stora delar av Marcels vänner varit på plats då han spelade på samma ställe även då.

Plötsligt eller vad man nu säger en mycket berusad kille från DJ kollegans kompis kompisgäng kom fram till mig och frågade vad vi ville. Konstig fråga tyckte jag tills han efter frågat samma sak några gånger frågade vad jag ville med DJ killarna. Då ramlade min pollet ner. Denna kille trodde på allvar att jag var ute efter ragg på min egna son bara för att vi pratades vid och kramade varandra. När jag berättade för den fulla kille hur läget var trodde han absolut inte på mig. Utan var tvungen att fråga DJ killarna.

Efter svaret fick han en ny snilleblixt och skulle själv ragga på mig. Mycket märklig situation måste jag säga. Men ack vad vi skrattade åt den efteråt jag och tjejerna. Så en gång för alla är åldersgränsen för min del betydligt äldre eller högre. Fniss!!!

På tal om varför vi var där så var Marcel grymt duktig och vi mina tjejer och jag hade galet roligt. Stolt mamma igen men med en helt annan känsla i kroppen än från hockeytiden. Då fanns en spänning och kanske oro blandad med en stor önskan att Marcel skulle spela bra och släppa in så lite mål som möjligt.

 

 

4 thoughts on “Galet rolig lördagskväll

Add yours

  1. Åh vad roligt med tjejkväll ute. Man behöver verkligen det ibland. Lite party här med, men inte så avancerat. Halloweenparty med barnbarnen och några kompisar till dom.

Kommentera

Up ↑

%d