Våga släppa smilet

”Inlägget är i annonssamarbete med Herobility”
Hej

Lördag morgon och ska måste erkänna att jag har lite skallevärk. Men det är liksom självförvållat när man dricker ett glas vin. Men men vad är en bal på slottet. Våga släppa smilet. Igår förmiddag hade jag ett viktigt möte som jag gruvat mig för en smula. Därifrån fick jag med mig en tanke som liksom följt med sedan dess.

Våga släppa smilet

Kan verkligen positivt tänkande stjälpa en människa? I mina ögon lät det helt banalt tidigare men det finns faktiskt något som inte är bra med det sättet att tänka. Allt löser sig inte genom att se saker och ting positivt. Inte heller genom att man stoppar huvudet i sanden och väljer att tänka framåt och på positiva saker.

Vad är det som gör att du inte ser vad konsekvenserna blev av att levt som du gjorde och gjort? Vilka blev konsekvenserna i slutändan?

Varför var och är du aldrig arg på riktigt?

Nu är hemläxan gjord och svaren finns på papper. Hualigen får jag väl snällt erkänna. Dags för mig att vara i alla känslor och agera därefter. Innan mötet gick jag en härlig morgon promis för att ladda batterierna.

Nu går jag mot juletider

Igår drack jag årets allra första Tomtelatte på EH. Det om något är en början på väntan inför advent och juletiderna. Hemma i centrim hade även julgranen redan kommit på plats. Dock utan lamporna men ändå nu är det vintern som står i annalkande.

BLACK MONTH är äntligen här 🖤

Nu är det dags att göra sina bästa fynd. Jag själv har hittat nya flaskor från Herobility som följer med mig både till gymmet och mina pw ute i naturen.

Kod: Kamilla20

Rabattkoden avser 20% rabatt på ett köp (gäller även nedsatta Black Month-produkter). Upp till 90% rabatt med din rabattkod under kampanjperioden!

Koden är giltig från 2022-10-13 t.o.m. 2022-11-30.

 

 

 

One thought on “Våga släppa smilet

Add yours

  1. Viktigt att våga bli arg ibland. Någon gång svämmar känslorna över, och det är aldrig bra. Snygga flaskor du skaffade dig, tyvärr har jag alldeles för många så behöver röja en del..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: