Tilda fyllde 16 hela år

Hej

Igår blev min minsting hela 16 år. Alltså det är på barnen man inser att åren verkligen går. Men en sak är säker som jag ofta säger. Nämligen att jag inte är en dag äldre än 27. Tilda fyllde 16 hela år. Genast börjar jag tänka tillbaka till jag själv var 16 och gick i 9:an. Jag var coopare, busade runt på fester och disco och hade min första kille.

Tilda fyllde 16 hela år

Åren går och tiderna förändras det är en sak som är sant. Igår jobbade båda killarna på morgonen så det blev jag som fick stå för både födelsedagsfrukost och sången. Lite små meckigt blev det allt att få med mig allt i en och samma sväng. Men säg den kvinna som inte löser problemet. Jag fick leka Karlsson på taket med kalasflaggan i ryggen genom bh-bandet.

Innan födelsdagsbarnet vaknade smet jag ner på Långbro bakficka och köpte med nybakta frallor och bulle till 16-åringen. Nog för att jag varit där tidigt men aldrig att jag hängt på låset tidigare.

Middag på Scarpetta by Ingrosso

Dagen till ära gick vi på tidig middag på Scarpetta. En av Emilio Ingrossos restauranger här i stan. Nog för att jag hade härt talas om både maten och inredningen men halleluja. Alltså wao för maten men inredningen tog mig med storm. Magi på alla plan. Gillar ni inredning och god mat måste ni bara gå dit. När vi kom satt självaste Mr I vid sitt egna bord med vänner.

Jag önskar att jag tagit en massa foton på själva miljön men det gjorde jag inte. Ibland har jag lite svårt för sånt. I ärlighetens namn tycker jag det är lite pinsamt.

 

Födelsedagsfika från Mr Cake

Efter middagen gjorde vi som vi gjort senaste tiden vi gick och gick till Mr Cake för att köpa med godfika hem. Så vi kunde fika gott när Tilda öppnande sista presenterna. Sockerchock tror jag vi alla fyra tyckte men samtidigt så himla gott.

 

3 thoughts on “Tilda fyllde 16 hela år

Add yours

  1. Åh vad mysigt och grattis till tösen din. Tänk vad åren går fort.
    Scarpetta måste få ett besök av mig också snart. Så sugen på att äta där.
    Låter som ni fick er en toppen dag.
    Kram

  2. Grattis till din dotter. Och håller helt med dig i barn frågan inte för jag har barn, men jag märkerdet på andras barn som mitt kusin barn som fyllde 13 nyligen, svårt att greppa även fast det är helt logiskt på alla sätt känns det som det var typ igår hon var typ 4- 5 🤣

Kommentera

Up ↑

%d