Kamilla in Paris

  Halloj

Nu ni mina vänner är det jag som tar över. Det blir inget mera Emily in Paris utan Kamilla in Paris. Sug på den ni som vågar. Hur som haver sedan igår är jag med barnen i Paris. Vi mår toppen och har det bra. Trots några små grejer som det alltid gör när jag är ute med Cirkus Rytterlund.

Kamilla in Paris

Att få till inlägg medan jag är här bortrest är inte det lättaste när dagarn går i ett. Vi eller jag då får väl börja där jag hintar om att jag tar över. Hur många är ni som också följde och älskade Emily in Paris? Många tror jag i alla fall. Nu i december komma nya säsongen som jag kommer sitta bänkad till. Nu har jag testat på att öppna både porten och hänga på Gabriels restaurang i hjärtat på Latinkvarteren. Vad tycker ni visst har jag allt talang och passar in som den nya karaktären i serien.

Eiffeltornet är magiskt på kvällen

Igår upptäckte vi de stora sevärdigheterna här i Paris. Så vacker och välbevarad stad. Men på topplistan än så länge hamnar självklart Eiffeltornet. Marcel och jag gick upp för trapporna till 1:a våningen. Tilda och William däremot tog hissen ända upp 330 meter upp. Modiga såklart men attans vilken tid det tog. De köadehur länge som helst innan de fick börja åka. Tre timmar upp och ner med köer är helt galet. Vilket även innebar att Marre och jag väntade och väntade på dem.

Fredag i Paris

Många mil och steg blir det i benen när man är ute på cityresor även om vi åker både taxi och tunnelbana. Stackars Tilda kom inte in i en vagn idag när vi var iväg så hon blev ensam och vi fick stråla samman på nästa station. Lite halvkaos i min skalle tills vi var samlade igen. Tänker att det får helt enkelt bli en bildkavalkad från idag och igår nu.

KRAM

4 thoughts on “Kamilla in Paris

Add yours

  1. Jag älskar den serien och hade faktiskt tänkt börja om på den nu 🙂 klart du passar ! Häftigt att besöka det stället ur serien. Väldigt fina bilder. Jag var i Paris när jag var yngre faktiskt och var uppe i Eiffeltornet. 🥰

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: