Ärligt talat så har jag ingen aning

Hej

Det är dagarna som går eller vad brukar man säga. Sjukt mycket saker som händer och ska checkas av på alla plan. Ärligt talat så har jag ingen aning om vad jag pysslat med sedan i måndags. Med andra ord så ska det bli galet skönt att checka ut ett par dagar i Paris. Nej men vad säger jag checka ut? Jag ska såklart checka in i Paris och göra en Kamilla in Paris.

Ärligt talat så har jag ingen aning

Från tisdagen finns inga bilder alls och minnet sviktar men jag minns att jag var på gymmet och hade möte i telefonen. En grej som är fantastiskt bra efter covidtiderna är alla möten som funkar lika bra per telefon. Igår blev det snabbt in snabbt ut på gymmet då jag glömt att jag lovat bort mig på lunch och hänga med och kolla på kök med Gotländskt tänk samtidigt som det skulle vara trendigt. Jag tror att det blev ganska bra när alla kök i huset utgår från samma färgkombination för enheten skull. Vilket hade ni valt? Vågar ni gissa vilken bild köken utgår ifrån?

Från det ena till det andra

De sista dagarna känns det som jag kastats runt mellan pest och kolera flera gånger om. Igår blev det direkt efter lunchen till gruppmötet där jag går på min ena rehab. När livet ena stunden kändes toppen till att ner och grotta i skiten igen. Det är verkligen helt sjukt galet vad jag varit med om. Precis som alltid känner jag mig som en urvriden disktrasa efter gruppen så det var nästan jag nickade till på bussen hem.

Nya fina naglar igen

Idag stod nya naglar på listan plus ett möte på telefon. Jag måste bara få säga att det är så skönt att jag äntligen hittat en salong som är bra och faktiskt kan naglar. Dagens tips från mig – Carolyn Organic Nails & Spa i Älvsjö. Hon är verkligen duktig och extremt noggrann.

Älvsjös mysigaste butik 

Älvsjö har en hel del trevliga cafér runt sitt lilla torg. Men deras finaste eller mysigaste pärla är helt klart House & Flowers. Det är en blomster och inredningsbutik vid Älvsjö torg. Idag kom jag ut därifrån med vingum med smak av olika vinsorter efter vald druva. Jag fick provsmaka en sort vilket var gott men framför allt spännande och kul. Så självklart kom två små askar med hem.

Tack för mig – På återseende

 KRAM

 

 

3 thoughts on “Ärligt talat så har jag ingen aning

Add yours

  1. Åh Paris….. Hade så gärna följt med dig. Just nu går dagarna i ett. Försöker få struktur i mitt liv, men funkar sådär om jag ska vara ärlig.

Kommentera

Up ↑

%d