Nu var det nu eller aldrig

Hej

Nu var det nu eller aldrig på allvar. Oftast när jag shoppar online bestämmer jag mig på en gång om jag vill behålla varan eller returnera den. Men så var det inte med dessa stövlarna. Under hösten har jag klickat hem stövlar efter stövlar som inte passat eller varit så fina som jag trodde de skulle vara. Dessa svarta är nummer fyra i ordning vilka kom hem för flera veckor sedan och blivit liggandes i kartongen.

Nu var det nu eller aldrig

Grejen är eller var den att jag tyckte de var riktigt fina men dessvärre lite stora. det här med storlekar i skor är lite klurigt för mig. För att när jag opererade ena foten för hallux valgus kapade läkaren två tår så att en på foten inte skulle vara längre och sticka ut ensam. Den foten är en historia i sig som jag lämnar denna gången. Kontentan av den operationen slutade i en fot med storlek 36 och andra 36,5 – 37.

Och ni vet ju också att man inte vanligtvis köper skor styckvis eller vad man säger. Så när jag tyckte stövlarna kändes lite stora orkade jag nog inte med flera stövelhistorier denna hösten. Idag när jag återigen såg kartongen såg jag att idag var sista dagen för en evenetuell retur. Det var i grevens tid. Behålla eller lämna tillbaka. Tills slut tog jag beslutet att behålla dem och kolla om en liten sula till dem imorgon.

Impregnera skor luktar så äckligt

Så där nu är stövlarna i alla fall fixade och klara inför Paris till helgen som kommer. Helt galet att det är dags nu till helgen att åka till Frankrikes huvudstad med alla barnen. Annars så har jag varit ute på en runda i det vackra vädret. Gymmet fick även de besök av mig i förmiddags. Snart så ska det lagas canneloni.

 

4 thoughts on “Nu var det nu eller aldrig

Add yours

  1. Men så roligt med Paris. Bara älskar den staden. Har du varit där förut? Vågar inte beställa varken skor eller kläder. Ser ju inte ut som man ska hihi så vill nog prova

  2. Mitt stora bekymmer med stövlar är att jag har en bredare vad. Även om nu mitt favoritmärke Dasia har startat med pefect fit behöv även en skön läst. Snygga stövlar hoppas de blir perfekta i Paris
    Kram Kajsa

  3. Kul att du hittat ett par stövlar som du gillar någolunda, själv hittar ag sällan några jag tycker passar då jag har väldigt breda fötter. Men roligt med nya stövlar för det är snyggt

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: