Salta grodor och espresso martini 

Hej

Wao vilken bra fredag det blev trots allt. Salta grodor och espresso martini. När började jag gilla martini kan man ju verkligen fråga sig men så är det i alla fall. Jag orkade helt enkelt inte med att vara småförkyld längre. Man kan nog säga att jag är sämst på att vara småkrasslig så jag tråkade ur liksom. Efter frukosten drog jag på mig träningskläderna och gick bort på gymme

Salta grodor och espresso martini 

På gymmet var kanske inte orken 100 som innan men ja var där och gjorde det. En liten tröst för att jag inte körde som vanligt var att två elkillar var på tjejavdelningen och bytte ut taklamporna. Visst är det härligt när man kan skylle på någon annan ibland. Svetten rann så lite duktig måste jag varit trots allt.

Från gymmet till chokladfabriken

Den är ju lite lagom snygg får jag väl säga. Men vad fasen är det fredag så är det eller hur. Hur som haver jag köpte med mig en saltgroda och tre praliner hem till fredagsfika. Handgjort Stockholm är en riktig pärla här i mina trakter får jag lov att säga. Lite som himmelriket för en chokladälskare som lilla jag.

AW på Orangeriet

Igår kväll var jag på AW igen. Det börjar bli min nya melodi helt enkelt. En vana inte mig emot om jag säger så. Vi möttes upp på Orangeriet på Norr Mälarstrand och hade det riktigt kul. Att brasan brann i mitten av lokalaen var himla trevligt. Tänk om jag skulle haft en öppen spis här hemma. Det hade varit grejer det får jag säga.

1 2 3 nu är det färdig pratat om tråkigheter

Jag är trött på att lyssna på elände, misär och negativism. Självklart har eller är även mitt liv på nivå 1 många dagar. Det är nog det som är livet liksom. Visst måste och behöver vi människor få prata av oss och bearbeta vad vi varit med om och nu upplever. Men hela livet kan inte vara minus 3 liksom även om delar kanske är det.

Vi måste försöka vända och sätta stopp på tråkigheterna för att ladda, tanka ny energi och leva också. Tänkte på det härom dagen och lika igår kväll när en i sällskapet malde på om sitt eländiga liv. Jättetråkigt för hen såklart men det är enormt viktigt att kunna stänga den eländiga lådan en stund varje dag också.

Vad vill jag säga med detta? Att jag trivs bäst med mina glada spralliga vänner då vi sprider nya planer och blickar framåt. Sedan får jag jobba vidare med tråkigheterna när jag ger det tid eller vad jag nu menar. ….Min vän sa nyss att älta inte allt med alla utan gör det med de som du litar och känner förtroende för. De som kan ge råd, peppa men samtidigt sätta stopp och säga nu tänker vi och pratar om positiva saker.

 

 

3 thoughts on “Salta grodor och espresso martini 

Add yours

  1. Vilken grymt bra fredag du haft. Du fyllde den med allt måste jag säga. Och så fina grodor och lite choklad måste man ju ha en fredag.
    Och nej inte orkar man lyssna på tråkigheter en hel kväll när man går ut och ska ha skoj. Man måste släppa också så är det.
    Ha nu en fin lördag kram

  2. Klart du ska unna dig lite choklad. Kvalitet är bättre än kvantitet. Just nu är jag inne i en extremt negativ period, men håller med dig om att livet inte alltid kan vara jävligt. Vilket mysigt ställe du har hittat för en AW. Sådant gillas helt klart.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: