Ingen covid och saffransmunk

Hej

Hur mår ni alla fina? Själv snorar jag vidare eller jag är nog piggare. Eller så intalar jag mig det eftersom det är fredag imorgon och det väntar kuligheter i helgen. Ingen covid och saffransmunk. Ja jag gjorde faktiskt ett covid test i förmiddags bara för att liksom. Tråkigast denna veckan så här långt är helt klart att gymmet blivit lidande.

Ingen covid och saffransmunk

En av mina vänner åkte på covid förra veckan men å andra sidan hade eller har vi inte setts på två veckor så den pucken var långsökt. Men man kan ju aldrig veta så jag testade mig för covid och fick negativt. Skönt men ska jag vara ärlig så var jag inte så orolig för covid utan mera för att skiten hamnar i bihållorna som det oftast gör med mig tyvärr.

Poddtime och gofika

Bara för att firade jag ute på balkongen i svarta blottarkappan och gofika. Vädret var ju magiskt idag och kommer jag inte ut får jag väl åtminstone sitta på balkongen tänkte jag. Det var verkligen så skönt att få andas den friska härlga höstluften ute i solen.

Årets allra första saffransbulle eller nu blev det munk med saffran. Men jäklar alltså vad god den var. Lyxfika i höstsolen.

Jul och nyår

Blev påmind igen om att snart är vi där. Jag är inte där ännu alls. Visst har vi pratat lite kring det men där har det mest stannat. Vi eller jag och barnen har nämligen en Parisresa framför oss nästa vecka. Efter den börjar jag säkert längta lite till advent för egentligen är advent mysigare tycker jag.

Hur ska man eller jag då få ihop allt som jag vill göra och allt så det blir så bra som möjligt. Jag måste helt klart ta mig en funderare på livet känner jag. Hur som haver nu är det höst då tänker jag leva höst. När vintern kommer då är det snöliv som gäller.

 

Denna bilden betyder så mycket för mig. Jag och mina juveler sommaren då vi blev järngänget mot världen.

KRAM

6 thoughts on “Ingen covid och saffransmunk

Add yours

  1. Skönt ändå att det inte är covid. Man vet ju inte hur just det skulle kunna utvecklas. Men såklart är det knepigt om bihålorna drabbas. Jag brukar få långvarig hosta.

  2. Hoppas du blir av med allt snorande snart. Vad kul att ni ska ut på en resa man blir ju nästan lite avis. Fikat såg ju också riktigt gott ut. Och jaaa julen närmar sig och advent är ju så mysigt. Börjar nog längta inom några veckor.
    Och jag har inte glömt vår fika och jag vill så gärna. Måendet går lite upp och ner vart så mycket skit på senaste. Kram

  3. Det är väl ändå bra att utesluta? Samtidigt, de flesta blir inte så dåliga längre så det ska inte vara någon större fara. Saffransmunk lät galet gott. Vill ju bara börja baka massa julkakor nu, men det är väl lite för tidigt.

  4. Hoppas förkylningen går över fort!
    Jag blir nästan lite förvånad över julsakerna i affärerna osv för jag är definitivt inte i adventsmood ännu. Men som du skriver, efter höstlovet kanske!

  5. Hoppas du blir frisk och kan gå till gymmet igen. Jag var där igår och körde ett pass. Så skönt. Krya på dig och trevlig helg 🙂

Kommentera

Up ↑

%d