Basaliom och småsnuvig

Hej

Hua hua vilken seg och tråkig dag jag haft idag. Det är verkligen inte ofta jag säger tråkig om en dag men idag var det segt. Basaliom och småsnuvig. Hudläkaren skickade en remiss till en hudläkarespecialist för att kolla upp vad hon bedömde som en basaliom. Den känns ju lite si och så men de ska vara relativt ofarliga.

Basaliom och småsnuvig

Min kära syster har haft flera stycken basaliomer som hon tagit bort med lite olika tekniker. Fast en basaliom är en form av hudcancer känner jag mig lugn. De ska som jag fick höra och även läst mig till vara nästintill ofarliga och sprider inte och så vidare. Däremot så ska de tas bort vilket är det som nu då ska ske på andra kliniken.

Visst är det inte superkul men varför gnälla och oroa mig när jag inte kan påverka något utan bara följa råden jag får. Det kunde vara mycket mycket värre liksom. Men en sak som är säkert är att allt det attans solande i solarium som ung flera gånger i veckan var inte bra alls.

Gruppen på RVC både tuff och bra idag

Idag var jag lite kluven om jag skulle åka iväg på gruppen eftersom jag kände mig lite vissen. Men samtidigt så vet jag med mig hur bra det är och att jag verkligen behöver få vara där och prata av mig.

Jag och en med deltagare pratar ofta om vikten att få upprättelse efter att levt som vi gjort. Alla har olika vägar för att komma dit och känna att de fått fram sin sanning av det de upplevt. Någonstans är jag övertygad om att sanningen måste fram för att få frid i kropp och själ. Däremot så måste man själv våga stå i den för att kunna få sin egen upprättelse.

Minns så väl den gången för några år sedan nu. När jag såg en person som sårade och satte en tagg i mitt hjärta för många år sedan i rulltrappan i stan. Jag hade sett hen någon vecka innan också då jag blev ställd eller fick freeze känslan. Då hade jag inte sett vederbörande på över runt 10 år. I rullttrappan möttes våra blickar och jag började tokskratta så tårarna föll och mannen framför frågade om allt stod rätt till. I den stunden insåg jag att gett hen hela skulden i alla år. Vilken känsla det var att äntligen kunna lämna den stora skulden där den hörde hemma.

Go nuts till lunch

Naked juice bar har en smoothie som jag varit ett stort fans av länge nu – Go nuts. Jag hann inte med lunch innan gruppen idag så det fick bli en favorit i handen. Alltså så smidigt med lunchen i handen…

Ännu en dag då det inte blivit många bilder där av så få bilder i inlägget.
KRAM KRAM

 

2 thoughts on “Basaliom och småsnuvig

Add yours

  1. Basaliom är ett nytt ord för mig, tänk vad man lär sig bara genom att läsa varandras bloggar 🙂 Go nuts har jag inte testat, dock är jag väldigt förtjust i NJB. Barnen ÄLSKAR mango mania 🙂

  2. Precis som Christel kände jag inte igen basaliom. Var tvungen att googla så nu har jag läst på lite. Tänk vad man lär sig genom att läsa bloggar.

Kommentera

Up ↑

%d