Jämför elavtal kostnadsfritt

Hej

Vi är många nu som oroar oss och funderar på hur allt ska gå med de dyra elpriserna. Personligen har jag redan efter halva månaden varit inne på mitt elbolag för att kolla upp min elförbrukning. Hela elcirkusen som nu råder är både pinsam och sorglig med tanke på hur vi alla drabbas. Jämför elavtal kostnadsfritt. Jag har nu jämfört och sett över mitt eget avtal för att få ner priset och även hålla koll på min användning.

Jämför elavtal kostnadsfritt

Nu måste  jag tipsa er alla om Elyn vilka är marknadens bästa jämförelsetjänst för elavtal. Där vi vanliga användare enkelt och kostnadsfritt kan byta elavtal utifrån våra unika förutsättningar och behov. I lugn och ro kan vi sitta hemma vid våra datorer och jämföra över 3000 olika elavtal. Något som jag blir lite smått galen på är alla säljare som ringer upp just nu och vill sälja på vad de tror eller säger är bästa alternativet. För mig är det viktigt att kunna se för och nackdelar framför mig. Vilket är enkelt att gör på Elyn.

Vilken typ av avtal önskar du

Många diskussioner handlar idag om rörligt eller fast avtal i våra fika och lunchrum. Är du inte säker på vilken typ av avtal som är mest gynnsamt för dig passar Elyn utmärkt för att jämföra  skillnaderna. Vilken är egentligen den allra bästa lösningen för just dig och ditt boende? Hur mycket du som konsument kan spara handlar om hur mycket el ditt hushåll förbrukar och vilket elavtal du har idag.

Varför ska vi använda Elyn

Framför allt för att tjänsten är gratis. Gratis smakar ju alltid gott eller hur. Med Elyn går det både snabbt och enkelt att söka i tjänsten efter en typ av avtal som passar mig. Just nu har Elyn ett specialerbjudande för nya kunder som ger ännu mer pengar i plånboken. Genom att filtrerar  på kampanjer får ni en lista med månadens bästa avtal. Gör som jag helt enkelt jämför elavtal med Elyn och deras smarta tjänst.

KRAM

 

 

2 thoughts on “Jämför elavtal kostnadsfritt

Add yours

  1. Just nu sitter vår bra med ett bra avtal, då det känns tryggt. Men min mamma som bor ensam k ett stort hus med en liten pension är jag ner orolig för.
    Galet vad tokigt allt blivit med förhöjda kostnader
    Kram Kajsa

  2. Det är galet så dyrt det blivit och jag bor bara i lght, hör de med hus hur dyrt det är :/ fy. Bra att kunna kolla detta själv i lugn och ro 👌

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: