Jag skar mig visst

Hej

Vilken dunder söndag jag haft än så länge. Jag vaknade och nästan studsade ur sängen. Energin flödade med andra ord. Så jag gav mig iväg till gymmet och tränade en stund. Alltså jag är skitbra på roddmaskinen. Nu är det andra gången jag får beröm av andra för min teknik. Efter gymmet lämnade jag träningsväskan på hallgolvet och gav mig ut på en promenad. Jag skar mig visst. Inte en gång utan fem gånger på ormbunkarna.

Jag skar mig visst

Skogen eller naturen var det jag längtade efter så jag styrde kosan mot våra två olika skogspartier. Något som slog mig idag är att här hemma har vi gott om ekorrar och harar. Ekorrarna säkert för vi har så mycket lönnträd och ekollon . De är allt bra söta alltså de små ekorrarna och nästan tama ibland. Sätter jag mig på en bänk i skogen eller i det fria går det inte många minuter förrän en liten korre kommer i närheten. Hararna däremot förstår jag faktiskt inte varför det är så många här.

Ormbunkekransen check

För några veckor sedan såg jag på Carolas Lilla Butik att de bundit en krans av ormbunkar vilken var så fin. Sedan dess har det funnits med att jag skulle binda en egen och hänga på balkongen. Sagt och gjort i Herrängsskogen finns de ett ställe med mycket ormbunkar. När jag tyckte jag var klar och fått med mig tillräckligt många kvistar såg jag blodet.

Jag hade alltså skurit mig på hela fem ställen i plocka handen utan att känt det. Hur löser man blodkalas i ena handen mitt ute i skogen utan varken plåster eller papper? Min gosiga urfula slitna tröja fick göra jobbet. Däremot så blev det lite pinsamt att så med hela ena sidan av magen med blodfläckar. Vilket en dam kommenterade typ vad har du gjort. Så jag fick snällt snurra in tröjan med handen för att stoppa blodflödet. Hoppas nu bara tröjan blir ren igen.

Ormbunkekransen blev faktiskt ganska fin. Egentligen skulle jag vilja hängt den på en gammal dörr eller något liknande. Men den dörren kunde jag inte trolla fram så nu hänger den på balkongräcket.

Dags att heja på AIK i säsongens sista derby…..

6 thoughts on “Jag skar mig visst

Add yours

  1. Vilken energi du hade- Jag har jobbat hela dagen, och är så galet trött nu. Snart kan jag krypa ner i sängen och kan åka hem i morgon klockan 10

  2. Roddmaskinen är den bästa på hela gymmet. Så skönt att bränna av lite energi där. Fint det blev med kransen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: