Slut i rutan

Hej på er Sötnosar

Egentligen är jag nog alldeles för trött eller slut i rutan för att skriva något vettigt just nu. Samtidigt som jag inte är klar med min lillördag för fem öre. Denna veckan har jag börjat testa mig själv om jag klarar av att vara i farten utan att behöva vila och rent av sova en stund på dagen. Två dagar än så länge med full fart framåt utan att vila har väl gått bra men attans vad det är krock mellan kropp och knopp alltså.

Slut i rutan

Sen frulle eller tidig lunch. Kalla det vad man vill men det var så det fick bli. Man eller jag måste bara ta tillvara på alla ljuvliga dagar då man faktiskt kan sitta ute i solen. Utan att vara kläd i vinterkläder och vantar med mössa på knoppen. Efter vår tidiga lunch var det dags för mig att hämta ut en webborder på Mio. Alltså jag fattar verkligen inte vad det företaget håller på med. Dessa varor handlade jag för över ett halvår sedan. Ska jag vara ärlig så trodde jag att ordern var avbruten eller något för jag inte hört något från dem. Men så igår kom det ett meddelande om att nu fanns ordern att hämta ut.

Visst var produkterna fina det var inte det utan deras enormt sena leveranstid utan någon info som störde mig. Inne i själva butiken hittade jag tomtar som hette William som jag egentligen borde köpt bara för att vi har en Wille i familjen.

Du borde verkligen göra något med all din kunskap och erfarenhet

Jag har hört den ett flertal gånger nu. Tro mig när jag säger att jag redan gjort en hel del. Men jag vet att jag borde göra mera och det är på g. Jag är med och kämpar och tänker dra mitt strå ytterligare. Måste bara orka med det draget också eller vad jag nu ska säga.

Springvakt i mörkret

Ikväll ville Tilda gå ut och springa i mörkret. Lite läskigt och för mörkt tyckte jag egentligen men om hon sprang runt här bakom våra hus och runt lekparken och innegårdarna funkade det. Med mig som springvakt i mörkret. Heja heja Tilda.

Alltså luften nu är så skön och frisk att andas på kvällarna. Jag måste helt klart gå flera kvällsrundor bara för att få andas.

Ni ska få se imorgon kanske vad jag ska göra med löven

 

3 thoughts on “Slut i rutan

Add yours

  1. Skynda långsamt bara 🙂 Sen är det väl bra att tänja på sina gränser för det är så lätt att hamna i sin comfortzone. En kvällspromenad är aldrig fel, somnar så gott efteråt.

  2. Väntade många månader på soffbord jag köpte från Mio. Fick dock uppdateringar emellanåt på sms, men leveransen sköts bara framåt hela tiden. Sååå tråkigt!

  3. Förstår att du inte är så glad över den långa leveranstiden. Jag tycker det låter konstigt att det ska behöva ta så lång tid. Skönt att du har fått sakerna nu 🙂

Kommentera

Up ↑

%d