Catering för alla tillfällen

Hej

Nu när hösten är här är vi många som vill umgås med nära inomhus. Undersommarhalvåret handlar mycket om att grilla och köra på knytis tillsammans. Men fram till jul handlar det om att mysa och njuta för  många med mig. Catering för alla tillfällen. Jag tror att vi är många som avstår från att ställa till med fester på grund av att vi känner att vi inte varken hinner eller orkar laga all mat. Vi borde verkligen tänka om där och använda oss av catering i stället.

Catering för alla tillfällen

Förr tror jag att många med mig ansåg det lite som latmask att anlita en cateringfirma. Nu är tiderna annorlunda och vi fokusera på vad som verkligen är viktigt. Nämligen att njuta av livets goda och umgås. Livet är här och nu och det kan inte vara Gud faders mening att vi ska stå hela veckan i köket för att vara helt slut när festen väl är.

Nu är livet och ingen vet vad som kommer att ske i nästa sekund eller stund. Livet ska helt klart levas och varför inte göra det med god vällagad mat från catering.

catering frukostmeny

Nyckeln till en lyckad tillställning

En sak som är säkert är att  nyckeln för en lyckad fest eller evenemang bygger på bra organisation, god mat och dryck och en avslappnad familjär stämning. Cateringfirman.se finns i flera stora större städer i landet och erbjuder mat från flera restaturanger i de städerna. Vilket gör det enkelt att bjuda på den menyn som du änksar för din fest eller ditt evenemang.

Allt från bufféer och plockmat till julbord

Valmöjligheterna är verkligen stora om du väljer att anlita Cateringfirman. Det går även bra att beställa färdiga tårtor om ni har något extra att fira. De har menyer som passar både till vardag och fest vilket gör deras koncept exemplariskt tycker jag.

Tänk er själva att det är ni som ska ha hela gänget hemma hos er på lördag och hela veckan har gått i ett. Med både sena kvällar, mycket på jobbet och kanske rent av sjuka barn då är det verkligen perfekt att köra på catering.

Många som kanske själva är lite halvkassa i köket drar sig ofta för att bjuda till fest just på grund av sina färdigheter i köket. Varför inte göra det enkelt för sig då?  Varför måste allt vara så krångligt egentligen? Alla gästerna skulle bli glada och du själv kommer slappna av 100 % mer om du inte behöver stå för om maten faller gästerna i smaken. Njut av tillställningen fullt ut med vänner och god mat.

KRAM

 

5 thoughts on “Catering för alla tillfällen

Add yours

  1. Vi har använt oss av catering vid större fester. Visst är det kul att laga mat, men samtidigt kan det ta så mycket tid som man hellre umgås med vänner än står i köket. Ska bli mormor i början på nästa år igen och min dotter som alltid fixar allt själv ( utbildad i kallkök) sa att den här gången blir det catering till namngivningen.

    1. Ja det som hindrar mig är väl mer att jag önskar jag hade mer plats haha men jo helt klart hade catering varit bästa !

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: