Amazing show av Danny

Hej

Wao alltså vilken toppen söndag jag haft. Dagen började med att jag inte kunde hålla mig längre utan färgade tillbaka mig till mitt bruna hår. Att vara mellanblond eller vad jag nu var trivdes jag inte riktigt i. Det är så himla skönt att vara tillbaka brunett igen. Amazing show av Danny. På eftermiddagen var jag på Cirkus igen för att kika på Danny och hans The Run(A)way Show 2.0.

Amazing show av Danny

Nu i höst kör Danny sin storslagna show på Cirkus här i Stockholm. Kostymerna och dekoren med ljusdesignen är makalös på bästa bästa sätt. Världklass måste jag säga. Så jäkla snygg show på alla sätt och vis alltså.

Jag fick biljetter i måndags vilka jag gladerligen tackade ja till. Så jag tog med mig några stjärnor till Cirkus. Som tur var hann vi med ett glas bubbel i restaurangen i äkta glas innan vi fick nöja oss med plastmuggar inne i salongen.

Bästa bästa platserna

Jag fick loss platser vid scenen vilket var grymt då vi gillar att dansa och sjunga med för fulla muggar. Att dansa järnet i klackskor är inte det skönaste så mina boots gömde vi längs scenkanten. Dansa i strumplästen hör inte till vanligheten men det funkade hur bra som helst då det var lagom med folk.

Danny och hans gäng vänder fullständigt upp och ner på hela Cirkus. Det finns nog egentligen nog bara ett ord och ett betyg för denna show – VÄRLDSKLASS.

Underbara älskade stad

När showen var klar promenrade vi in till city i det vackra vädret. På Djurgårdsbron var det ett skådespel vackrare än vackrast. Underbara älskade stad vad jag är kär i dig.

SOV GOTT

 

8 thoughts on “Amazing show av Danny

Add yours

  1. Låter som en härlig konsert, att stå längst fram för att sjunga med och dansa är helt klart också något jag älskar! Men är mer för hårdrock 😉

  2. Vilken bra dag du fick. Att få unna sig något sådant här är alltid vardagslyx, Stockholm är fantastiskt vackert. Längesen jag var där nu, men som jag saknar det.

Kommentera

Up ↑

%d