Ändrade planer för dagen

Hej

Jag ska biliigt erkänna att jag blev lite besviken när mötet som var planerat sedan länge tills idag blev framflyttat. En av deltagarna blev sjuk så vi har fått flytta fram mötet. Lite surt känns det allt när det fick bli ändrade planer för dagen. Hela veckan känns det som jag laddat och förberett mig inför mötet och så bara föll den sandhögen.

Ändrade planer för dagen

Nog surat över det inställda mötet nu. Ny dag och nya tag inställningen är påkopplad ikväll blir det kul med ett event igen. Jag har varit lite off på den grejen på senaste tiden men ikväll är det dags igen. Vad har jag annars haft för mig senaste dagarna kan man ju fråga sig då det är tyst som i graven här inne.

Kanelbullens dag firade jag såklart med bullbak. Däremot så slank det bara ner tre bullar på självaste dagen. Tur för oss att hela frysen nu är full med bullar.

Ramprojektet klart

Minns ni att jag pratade om ett nytt projekt med ramar och snören. Kanske inte men jag fick i alla fall en idé när jag var inne i stan för någon vecka sedan. Att hänga ramar i snören och använda mig av posters bakom fast direkt på väggen. Här kommer idébilden.

Nu är jag klar med min tolkning då mina Hilma af Klint posters kom i veckan. På tal om hilma af Klint så har Moderna en utställning med hennes verk just nu. Vilken jag ska kika på redan på månadag eller torsdag nästa vecka om tiden inte räcker till på måndag. Svårt att göra

Ekollon till en ekplanta

Har ni också hört talas och kanske rent av som jag hängt på den trndigaste inredningsdetaljen just nu? Nämligen att gro ett ekollon till en ekplanta inomhus. Jag har testat på eller testar just nu. Just nu står det en liten matlåda burk på elementet i vardagsrummet med locket på nästintill stängt. I lådan ligger det nu fyra ekollon insvepta i blött hushållspapper. Där de ska försöka gro så de får någon form av svans.

Igår när jag tittade till dem såg att att ett av fem ekollon hade fått svans redan nu. Jippi så här långt fixade jag projektet med ekollonen. Så nu har det ollonen fått flytta till en vas för att växa ytterligare och såsmåningom få blast också. Det är allt lite spännande om jag ska lyckas.

Hur ska det bli kanske ni funderar på? Så här visade de som skrev artikeln om ekollontrenden.

Bilden är lånad av Aftonbladet.se

 

3 thoughts on “Ändrade planer för dagen

Add yours

  1. Haha! Är det inte majs, så är det något annat. Lite kul ändå 🙂

    Jag har faktiskt både läst och skrivit om den utställningen och är väldigt nyfiken på den!

  2. Den där trenden har jag helt missat, men nu blev jag väldigt sugen på att gå ut och leta ekollon imorgon! Har inte så gröna fingrar så man vet aldrig, men det kan ju vara kul att testa!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: