Full fart framåt

Hej

Idag har jag verkligen gasat på. Full fart framåt skulle man kunna säga. Första punkten på min lista var gymmet. Som jag köttade där i dag alltså. Kan ni tänka er att jag till och med fick beröm av en kille på gymmet. Att jag hade grym teknik i roddmaskinen. Då sträckte jag lite extra på mig kan jag säga. Vem vet när lagt kort ligger…Jag kanske satsade på fel idrott och skulle valt rodd istället för gymnastik.

Full fart framåt

Väl hemma efter gymmet blev det snabba puckar in och ur duschen för fika med Sanna stod på tur. Äntligen fick vi till en fika. Det var verkligen så välbehövligt och skönt att prata med en sann gammal vän. Tyvärr hann vi inte med allt vi hade att prata om så vi måste definitivt ses snart igen.

Mot Liljeholmen för att lämna tillbaka ett par jeans

Allt så jag tycker att jeans är svårt nu för tiden alltså. Förr var det aldrig några problem men nu vet jag inte varken in eller ut vad för typ av jeans som jag gillar. Jag provar och köper hem alla möjliga olika modeller men landar alltid i att jag tycker bäst om lite smalare jeans. Egentligen borde jag nog gå till en stylist som kan det där med jeans på tanter som mig.

Hittade lite smått och gott

Inne på Gina T stod jag länge och väl och höll i en tröja som jag mer än gärna skulle ha på mig när vi åker till Paris. På Indiska fann jag en helt magisk klänning som jag tyckte var så fint skuren eller vad man nu säger. Modellen var så himla fin. Lite små skrot kom självklart med hema bland annat ståltråd, skrivblock och ett DIV paket med julänglar.

Svarta naglar är galet snyggt alltså

Nästa gång blir det svarta naglar helt klart. Det om något är så snyggt på hösten och vintern. Skönt när jag redan nu har en plan för nästa nails.

KRAM

9 thoughts on “Full fart framåt

Add yours

 1. Låter som du haft en bra dag, att kolla på kläder är ju aldrig trist.. Dock kan det vara knepigt att hitta jeans som man är nöjd med så det är du nog inte ensam om..

 2. Gött att ha köttat på gymmet. Önskar att jag orkade gymma på morgonen.
  Jättesnygg klänning, tror att den sitter kanon på dig.
  Jag använder alltid smala jeans, KappAhl har bäst enligt mig.
  Svarta naglar är assnyggt! Jag trivdes himla bra i svarta naglar.

 3. Det här att köpa jeans har jag aldrig tyckt varit lätt. Personligen har jag alltid vetat vad jag gillar, men sen vad som är till salu för tillfället är en sak, och hur de sitter över rumpan en annan😅

 4. Har hittat ett ställe i USA men jättebra jeans. Nu ska svågern & svägerskan dit och jag vet inte om jag vågar be dem köpa ett par (eller två) jeans till mig. Vem vet om det är samma size & form som sist..

 5. Härligt att du fick till ett bra träningspass på gymmet! Känns så bra då, Härligt med en fika sedan med en vän. Låter som en bra dag 🙂

Kommentera

Up ↑

%d