Kaffets dag och lyxig massage

Hej

Tänkte att det är bäst att göra en torsdagstatus så jag har koll på läget i framtiden liksom. Jag har haft en himla bra torsdag. Kaffets dag och lyxig massage. Efter en förmiddag hemma med fix kring samarbeten drog jag in till stan. För att fira kaffets dag med gott kaffe innan det var dags för mig att gå på massage.

Kaffets dag och lyxig massage

Jag som själv räknar in mig occh ser mig som en kaffekärring bara måste ju dricka fin kaffe på självaste kaffets dag. Håller ni inte med? Bara för att smet jag in på Espresso H och tog en cappucino. Tanken på tåget in var att gå ett gammalt stammis ställe men tiden räckte inte till som jag önskade. Men med det sagt var jag mer än nöjd med min cappucino i fönstret på EH.

Mixmassage hos Salong Always Beauty

Ibland behöver man verkligen unna sig och ge sig själv feel good time. Idag hade jag bokat in mig på mixmassage hos Natalia på Salong Always Beauty. Vilken jäkla lyx alltså. Jag behövde verkligen denna stunden så himla mycket.

I en mixmassage blir man masserad med tre olika tekniker: Klassisk massage som är en mer avkopplande massage, terapeutisk massage som är hårdare och mer djupgående i musklerna samt idrottsmassage som är en kraftfull massage. Lyx lyx lyx jodå den var jag värd.

Mixmassage hos Salong Always Beauty, 50 min

Mindre än en månad kvar till Paris

Igår var det en månad tills vi alla åker till Paris. Ni anar inte vad jag längtar till det alltså. Att få åka med hela min lilla liga ska bli helt underbart. Bara jag och mina juveler som det varit så så många gånger förr. Hoppas bara att vi får bra turistväder om det nu finns något som heter så. Den genomsnittliga temperaturer vid avresa dagtid ska vara 16°C och runt 9°C på kvällarna. Jag kan mer än gärna tänka mig sitta här ute och äta frukost.

Le Quartier Bercy Square

 

 

5 thoughts on “Kaffets dag och lyxig massage

Add yours

  1. Massage och resa, bra grejer! Att ha en resa att se fram emot är så härligt. Att räkna ner, planera, börja packa… me like! Vi åker om tre månader, gott om tid att längta alltså 🙂

  2. Den där massagen låter ljuvlig! Det skulle sitta finfint här också, känner mig stel i hela kroppen,
    Men du, det verkar ju nästan om om vi åker till Paris samtidigt?!? Åker dit från London 3 nov.

  3. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: