Hitta flyttfirma nära dig

Hej

Härom veckan satt jag och pratade med en vännina som är på g att flytta till ny bostad. Hon tipsade mig om Hittaflyttfirma.se. De är en samlingsplattform för flyttfirmor runt om i landet vars huvudsyfte är att samla in offerter från flyttfirmor. För att kunden i lugn och ro ska kunna hitta en flyttfirma nära dig som matchar med kundens önskemål.

Hitta flyttfirma nära dig

Denna tjänsten kändes verkligen toppenbra så jag blev nyfiken. För vi är nog många med mig som varit lite oroliga för att den flyttfirma vi anlitat inte skulle hålla måttet. Hur som haver så hjälper hittaflyttfirma sina kunder att hitta flyttfirma i Stockholm. De erbjuder hela 4-6 offerter från olika flyttfirmor  att välja mellan. Företaget grundades redan 2018 med syftet att som sagt samla in offerter från kontrollerade flyttföretag. Där kunden med de framtagna offerterna skulle kunna välja det bästa erbjudandet efter sina krav och önskemål.

Hur funkar det?

Först måste det sägas att tjänsten är helt kostnadsfri vilket är nästan otroligt. De gör ju faktiskt ett enormt jobb åt oss som kunder. Börja med att fylla i formuläret på hemsidan. Därefter kommer du att få mellan 4 – 6 offerter från olika flyttfirmor. Du som kund kan se företagets omdömen och även chatta med dem om frågor kring flytt. När du valt firma är det bara att ta det lugnt och koncentrera er på andra delar av er flytt. visste ni att man kan spara hela 30% genom att jämföra priserna.

Riktlinjer och bestämmelser

Känner ni till att det finns riktlinjer och bestämmelser som en flyttfirma bör följa? Själv gjorde jag inte det om sanningen ska fram. Bohag 2010  är en samling allmänna flyttbestämmelser för konsumentenvilka är framtagna genom ett samarbete mellan Konsumentverket och flyttfirman. Eftersom alla flyfffirmor som är med i hittaflyttfirma är kontrollerade känns det tryggt att veta att de ska följa Bohag 2010. Obs det är såklart viktigt att kunden käser igenom dessa bestämmelser så vi kunder vet vad som gäller.

Boka flytthjälp snabbt och enkelt

När eller om det blir dags för mig att flytta igen tänker jag anlita en flyttfirma. För den gången har jag ett helt bohag att flytta. När jag flyttade ut ur huset till min nuvarande lilla pärla var det mesta dels kartonger och småmöbler. Förutom en stor bokhylla som jag köpte på blocket. Den gången hyrde jag en lastbil och tog hjälp av sönerna som bär hjälp. Då fungerade det bra men nästa gång har jag eller vi ett helt hem att flytta och det tänker jag inte konka på själv. Nu känner jag till hittaflyttfirma och kommer definitivt anlita dem för bästa offerterna.

KRAM

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: