Tittar in och säger hej

Halloj

Fast jag lovade mig själv både dyrt och heligt att blogga varje dag och köra på bättre med min insta så failade jag, Tittar in och säger hej på er nu redan på morgonen för att börja i alla fall denna dagen rätt. Måndag tisdag gick i en rasande fart och mina listor blev avprickade med det mesta. Förutom bloggen då och de samarbeten som jag behöver ta tag i. Men idag då ska jag verkligen planera bättre.

Tittar in och säger hej

I måndags var jag uppe med tuppen ch på gymmet tidigt. Jag måste säga att jag tycker det är skönt att börja dagen där då det är lugnt och skönt. Inga köer till maskinerna utan jag kan gå runt och köra det upplägg som jag tänkt.Tänka sig att lilla jag fastnat för att träna på gymmet. Den såg jag liksom inte alls komma.

Tomtarna har börjat inta stan

Varje år blir det bara tidigare och tidigare när jultomtarna gör entré i butikerna. Advents och julkalendrarna har cirkulerat ett tag nu men de är inte tomtar på samma sätt tycker jag. På tal om julkalender så har jag köpt min kalender för i år. Det fick bli en från Pärlans konfektyr där jag varje dag får en liten pralin från dem. Jag har haft den en gång tidigare och älskade den så jag körde på ett säkert kort kan man säga.

Hur som helst när jag stod på Åhlens city för att hämta ut en webborder från dem såg jag dem. tomtarna alltså de stod fint uppradade i en hylla inte långt från utlämningen. Alltså jag blir kluven för visst är det mysigt med julen och advent men tomtar nu tre månader innan självaste dagen d. Nja där är inte jag ännu i alla fall. Jag som nyss börjat gå mina ljusrundor här hemma varje kväll.

Äntligen hittade jag mina stövlar

Eller vänta nu jag hittade två eller fick snällt hitta två. För de bruna som jag blev tokkär i var på tok för dyra för mig. Men satan i gatan vad de var snygga alltså. Så jultomten nu när du redan går runt i butikerna då kanske du redan nu kan packa in dessa till mig. Istället köpte jag ett par svarta som var sköna och superfina min stil liksom.

Nya ideér inne på Things

Inne på things fick jag en ny idé som jag börjat jobba lite för eller vad jag nu ska kalla det. Hänga ramar i snören och sätta postern direkt på väggen eller spegeln eller vad jag nu tänker i slutändan. Things är en butik som jag verkligen gillar att gå runt och spåna i.

Jag hann även med en kaffe lite på stående fot kändes det som när jag hade en tid att passa. Vad vore livet utan kaffe kan man ju fråga sig???

Tänk att den ungen blev en mästare i köket

Tänk om Marcels pedagoger på förskolan visste att idag är han en mästare i köket. Då hade de nog tappat hakan. När Marre var liten åt han nästan ingenting och var sju resor kräsnare än de barn jag haft i förskolan som var petiga i maten. Hans kock på förskolan lagade till och med egen mat till honom som om man vore allergisk mot något. Fadja måste haft ett gott öga till honom vilket hon hade. Därför var det så skönt att storebror William åt det mesta och till och med frukt vilket mina två små aldrig gjort typ. Nu på äldre dar äter Marre vindruvor ibland men där tar det stopp.

Hur om haver det är så skönt när Marcel är hemma för då kockar han mer än gärna i köket till allas vår förtjusning. Igår bjöds det på friterad kyckling med pasta pesto vilket var magiskt gott. Betalar ni bra går det att låna honom någongång….

Allt bra mysigt med alla ljus

Håller ni inte med om att det är mysigt nu när man börjar tända ljus hemma om kvällarna. Jag överdriver nog lite väl mycket med ljus men jag bara älskar det så lets go for it.

KRAM KRAM

 

 

One thought on “Tittar in och säger hej

Add yours

  1. Ja ibland hinner man bara inte att titta in på sociala medier. Ja vissa barn är extremt svåra då det kommer till maten, men oftast går det ju bra ändå. Hösten är så mysig då man kan njuta av massa levande ljus och bara mysa.

Kommentera

Up ↑

%d