Min dunderhelg är slut

Hej

Måndag morgon och jag sitter med kaffet i ena handen och tangentbordet i andra känns det som. När jag är klar blir det gymmet innan jag behöver åka in till stan en sväng. Min dunderhelg är slut. Jag kan billigt erkänna att det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjort denna helgen. Så min lilla sovmorgon imorse var faktiskt välförtjänt om man nu kan säga så.

Min dunderhelg är slut

I fredags var jag med N på Pernilla Wahlgrens Hybris på Cirkus. Nog för att jag både läst och hört att alla tyckt dn varit kanonbra och att de skrattat. Men att jag skulle vakna upp med träningsvärk i käkarna hade jag inte väntat mig. Alltså vi skrattade från att vi satte oss i stolarna tills vi åkte hemåt. Om ni som bor ute i landet vill ha en rolig kväll leta efter biljetter nära er för ni kommer ha så roligt. Tack hela Pernilla gänget för alla skratt och glädje.

Efter skrattfesten hamnade vi på Sturehof en stund. Skulle kunna skriva en hel story om bara kvällen på Sture men lämnar den dit hän för allas skull.

Tjejmiddag hos Malin

I lördags var det dags för tjejmiddag hemma hos Malin i hemma fina lägenhet med den enorma balkongen. Vi skrattade massor blandat med allvarliga samtal om livets upp och nedgångar. Sedan drack vi nog alla lite för mycket bubbel också. Fniss säger jag på den….

Tanken var att vi skulle åkt in mot stan men så blev det inte. På både gott och ont för jag skulle mött upp ett gäng i stan men de får jag träffa annan dag istället. Tack tjejer för en dunderkväll….Jag kan inte riktigt förstå att jag som är fotonörden nummer ett inte tog knappt några bilder i helgen. När helgen var upplagd för roliga bilder liksom. men men så blev det så jag lånar Malins bild.

Äpplets dag

Igår firades äpplets dag runt om i landet. Vet faktiskt inte om den firas i övriga världen. Så dagen till ära bakade jag en liten paj till mig. För ingen annan är förtjust i pajer här hemma. Däremot så experimentrade jag lite to much när jag la i kokosflingot i smulpajen. Pajen blev gos men jag hade egentligen velat ha en äppelkaka tror jag. Smulpaj och jag funkar väl lite si och så skulle jag säga.

 

 

7 thoughts on “Min dunderhelg är slut

Add yours

  1. Jag håller med Hybris är en riktig skrattfest! Efter nyår kommer en ny show med nästan samma gäng som jag misstänker blir minst lika rolig. Peter Pan… nånting.

  2. Låter som du har haft en rolig helg! Jag är inte så förtjust i PW men jag har också hört mkt gott om Hybris. Tåls att fundera på.
    Hur kommer det sig att när man har som roligast så kommer man inte riktigt ihåg att fotografera? Bevis på att man faktiskt är närvarande i stunden?

  3. Härlig helg! Sådana helger förgyller livet. Själv var det konsert fredag och sedan var de kickoff lördag till söndag. Kan säg att jag låg raklång i soffan igår, hela dagen och missade äpplet dag. Jag vill ha äpplekaka!
    Kram Kajsa

  4. Så bra helg du verkar ha haft, äpplets dag missade vi här men har bakat både äppelpaj och äppelkaka i helgen eftersom vi har fått mycket äpplen att ta hand om av kollegerna på obbet..gott att ha i frysen

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: