Framtiden börjar idag

Hej

Just nu sitter jag i soffan och latar mig allt för att slippa ta tag i att laga mat. Fantasin tryter och jag har ingen lust helt enkelt. Jag skyller på att Alfons lärt mig säga  – Ska bara…Hur som helst framtiden börjar idag. Så klokt stod det på broderiet i en av de ramar som jag köpte på Second Hand butiken idag.

Framtiden börjar idag

Jag började min lillördag med ett bra pass på gymmet. Kan ni tänka er att jag säger och faktiskt tycker att det är askul att träna. Varje gång jag går från gymmet dansar jag liksom fram av lycka. 

Hjärtat dök upp på Nagelsalongen

Äntligen har jag hittat en bra nagelsalong här omkring som passar mig. Det har verkligen inte varit lätt alltså att hitta någon salong som kan mäta sig med Miss Elegance Sthlm. Malin är the number one på naglar enligt mig. Varför går jag inte till Malin längre frågar ni kanske er. Anledningen är enkel  och den är att det är för långt för mig att åka ut till Tyresö nu när livet kommit igång igen för mig. Något om var lite märkligt var att plötsligt dök ett hjärta upp av någon droppen på pappret. Frågan är väl bara vem hjärtat var till Carolyn eller mig. Hoppas till oss båda.

Naglarna blev jag supernöjd med. Det är kul med lite glitter på naglarna igen. Sista tiden har det varit mestadels enfärgat på mina naglar.

Ramprojektet går framåt

Projektet med ramarna som jag påbörjade i skallen gick vidare idag. Efter att naglarna var nya och fina gick jag bort till Second Hand butiken i Älvsjö. Jag tänkte att de som har lite av varje borde ha ramar eller tavlor. Några tyckte jag var för risiga eller så var de för dyra för det var ju inte målningarna jag var ute efter utan bara ramarna.

Två hittade jag i alla fall som passade budgeten eller vad jag ska säga. Ena ramen har en målning av en man från 1929 och andra ett broderi. Väl hemma kändes det lite konstigt att jag ska förstöra eller plocka bort deras alster. Så bara för att får jag väl spara dem i källaren.

Bästa pepplistan delar jag med er

Såg på insta idag en klockren ta hand om dig själv lista. Hur man kan tänka för att vända negativitet till positivt.

2 thoughts on “Framtiden börjar idag

Add yours

  1. Snygga naglar! Sitter själv och letar inspo till någon ny design. Skulle eg gjort denna veckan, men hamnar lite i ofas då inför en kommande helg då jag vill ha fräscha naglar, så jag drar lite på det och försöker få en tid nästa vecka istället.

Kommentera

Up ↑

%d