Hybris med Wahlgrens

Hej

Nog för att jag hade både läst och hört att Hybris med Wahlgrens skulle vara en skrattfest. Men att jag skulle vakna med träningsvärk i käkarna var jag inte inställd på. Alltså jag tror vi skrattade från att vi satte oss i stolarna tills vi åkte hem från Stureplan i natt. Nu spelar de sista helgen i Stockholm men kommer åka ut i landet med föreställningen. Så har ni möjlighet försök få biljetter för jag lovar att ni kommer skratta.

Hybris med Wahlgrens

Det sämsta med föreställningen var helt klart att jag blev så kissnödig att jag knappt kunde skratta i slutet. Efter föreställningen fick jag knipa ordentligt för att inte kissa på mig innan jag äntligen kom till toaletten.

PERNILLA WAHLGREN HAR HYBRIS

Gymmet ja eller nej idag

Ett av mina världsligaste problem idag handlar om jag ska gå på gymmet idag ller inte. Orkar jag det när det blir tjejmiddag ikväll är den stora frågan. Eller ska jag bara nöja mig med att gå en runda i det vacra vädret.

Nästa stora fråga handlar om det kommer att bli någon bio på söndag eller inte. Jag vill nämligen så gärna se Bränn alla mina brev som bygger på Alex Schulmans roman med samma namn.

Mina fina jag säger –  Ha det gott nu så hörs vi….

 

 

 

2 thoughts on “Hybris med Wahlgrens

Add yours

  1. lät som att den är sevärd, alltid roligt när man får valuta för pengarna, kan nog vara jobbigt värre att bli kissnödig dock, det förstör u en del

  2. Älskade Hybris, och även den första showen med Wahlgren & co. Så galet kul att de bjuder så mycket på sig själva! Skulle lätt kunna se den igen bara för att få skratta så där mycket!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: