Tror att jag funnit min nivå

Hej

Nu har jag jobbat hårt sedan i somras med att hitta min aktivitets nivå. Jag har kämpat på och kommit igång på flera plan i livet. Höjt mig av och till för att sedan fått sänka igen. Innan Gotland hade jag ett bra flyt i livet och jag mådde bra. Att däremot gasa på ytterligare som jag gjort sedan dess har tagit ut sin rätt. Sova en stund varje dag  behöver jag igen och den enorma tröttheten har kommit tillbaka. Tror att jag funnit min nivå nu så det är väl bara att gå tillbaka till det som var innan. Hoppas nu bara att den funkar igen.

Tror att jag funnit min nivå nu

Eftersom jag var så himla trött idag hoppade jag av gymmet och gav mig ut på en runda istället. Vilket jag trodde skulle vara peace a cake men icke. Trots att jag bitvis pratade i telefon och lyssnade på podd tog stegen emot. Jag fattar verkligen inte varför. Okej då lite kanske jag förstår men ändå inte.

Långsjön har allt sina platser

Långsjön är verkligen en vacker liten sjö. I somras låg jag på klipporna och njöt av livet flera gånger och i vintras gick jag på isen. Hösten är allt bra vacker det är en sak som är säkert.

I vanlig fredagsordning blev det en take away kaffe från Bakfickan för att mysa till rundan lite extra.

Chokladbutik i Fruängen

Veckan innan Gotland hittade jag chokladfabriken i Fruängen. Det är helt galet att jag inte hittade till Handgjort Stockholm tidigare. Men bättre sent än aldrig. Idag fredagen till äran gick jag till dem.

Alltså vilken pärla vi har här i Fruängen. Världen finaste lilla butik med en massa gotte för alla smaker. Såklart att jag köpte med mig några praliner hem till kaffet dagen till ära.

Dags att sätta fart för ikväll blir det Hybris på Cirkus.

 

 

3 thoughts on “Tror att jag funnit min nivå

Add yours

  1. inte lätt det där med att hitta ett lagom tempo som passar det är ju lätt att överanstränga sig, finns u en hel del roligt som man inte vill missa också.. Stockholm har många mysiga butiker

  2. Det är väl så att man måste testa sej fram och backa lite när det inte funkar. Och framför allt acceptera att det är som det är… du är inte ensam om att vara tvungen att sova middag för att orka. Tror vi är ganska många, men inte alla som erkänner det.

Kommentera

Up ↑

%d