Fest på temat ”pimps and hoes”

Hej

Ingen som använder sig av sociala medier kan undgått att se eller läsa om festen som gick lite fel. Katrin Zytomierska fyllde år och ställde till med fest på temat ”pimps and hoes”.Två av hennes barn kom utklädda till prostituerade tillsammans md sin far och hans nya flickvän. Där tappade ni mig är en sak som är säkert.

Fest på temat ”pimps and hoes”

Jag har varit en lyssnare av Katrin och Bingos podd i perioder av och till. Bingo har jag beundrat och tyckt varit en kul ja-sägare till livet. Katrin däremot har gång på gång gått över min gräns för vad jag klarar av och tycker är okej. När jag känt så har jag pausat måste jag säga eftersom jag återkommit till podden flera gånger.

Jag har på nära håll tagit del av personer med personlighetsstörningar av olika slag. Har sett varningsflaggorna lysa rött flera gånger. Varför jag återkommer till podden när jag tycker som jag gör om Katrin. Har varit för att jag gillat Bingo samt att de egocentriska personlighetstörningarna intresserar mig. Kunskap ger ju som sagt makt.

Hor och hallick tema

Bara att välja att ha tema på sin fest enligt ovan känns bortom allt vanligt folkvett. Det är ett hån mot kvinnor och även män som blir utnyttjade varje dag. Okej om man vill ha en fest med lite sexiga kläder. Varför då inte välja att kalla temat för Moulin Rough istället?

Allvarliga tokigheter

Jag ser två allvarliga tokigheter i denna tillställning. Framför allt att använda sig av ett tema som bygger på prostition. Alla vet och har någon form av vetskap om att ”pimps and hoes” inte är ett lämpligt tema. De som arbetar i den braschen blir utnyttjade och förnedrade på ett bedrövligt sätt. Många gånger har de verksamma inte själva valt att hamna i den sitsen de sitter i utan blir utnyttjade av inte bara kunden utan hela den industin. Indirekt gör temat narr och kränker alla de som kanske inte själva valt att hamna där det hamnat.

För det andra så blev jag mörkrädd när jag såg att K och Bingos två söner var utklädda till horor. Charmigt var många som tyckte i kommentarsfälten. Visst var pojkarna lite gulliga men att som det sas i en video nya flickvännen delat på instagram var horibellt. Barn och sex hör inte ihop på något sätt. Att låta dem vara en del av festen utklädda i utmanande sexiga kvinnokläder blev bara fel. Jag tror knappt att pojkarna vet något om vad det innebär att vara en hora idag. Tänker även på alla som kan sparat ner bilderna och hur fel de kan användas.

Nej mina fina detta var inte alls en kul grej utan bara sorgligt och pinsamt. Att barnen blev schackpjäser i denna tillställning visar på bristande omdöme. Gör om och gör rätt. Bra att paret tog sitt sunda förnuft till fånga och tog bort bilderna och förklarade sin version. Men tyvärr så tror jag att denna händelser ruskat om oss alla på så sätt att vi fått tänka till en extra gång. Barn är barn och ska så förbli tills de själva är redo och mogna för att ta nästa steg i sin takt. Vilka ska skyddas från den värld de inte hör hemma i.

 

6 thoughts on “Fest på temat ”pimps and hoes”

Add yours

  1. Vilket bra inlägg. Jag som känt bingo ytligt genom åren och fotat med honom har också gillat honom. Håller med döp festen till något annat och låt barnen vara utanför. Det klingar så illa i mina öron. Jag kan ta mycket. Men att ha med barnen sådär neeej nej. Funkar inte tårtkalas längre?

  2. Håller med dig, tycker att det temat på en fest är riktigt fel och att klä ut barnen sådär är inte heller särskilt genomtänkt..En sådan fest borde dessutom enbart vara för vuxna om man prompt vill ha det temat..

  3. Jag fick tanken på Bridget Jones filmen där de hade präster och horor fest. Har kanske tyckt att det har gått lite väl hårt och långt med mediestormen angående hennes fest. Kanske hade varit mer lämpad som en vuxenfest och då hade det inte blivit denna mediastorm. Men det är ju en extrem familj på många sätt…eller på alla sätt.
    Kram Kajsa

  4. Håller fullständigt med dig, barn och sex hör ej ihop. Samma som på skolor där man ser flickor med kort kort så man ser rumpan…. dessa barn är i första och andra klass….. nej nej inte okej.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: