Äntligen kom jag till Gotland igen

Hej

Det är eller var verkligen helt sjukt att jag inte varit på ön tidigare i år. Äntligen kom jag till Gotland igen. Min älskade ö där jag mår så bra och alltid hämtat ny kraft och energi. Jag ska billigt erkänna att det sved lite att åka i fredags när läget är lite si och så på en kant på hemmaplan. Men jag landade ändå i att åka och försöka göra Visby och mig själv lite glada. Nu vet jag inte om Visby blev så glad men jag låtsas det i alla fall.

Äntligen kom jag till Gotland igen

Att skapa tillbaka kaka eller back to yesterday inlägg är aldrig enkelt. Särskilt inte när det finns på tok för många bilder för att någon ens ska orka scrolla igenom inlägget. Därför får jag försöka skala av allt så jag blir nöjd och ni kanske orkar läsa eller titta på bilderna.

S:TA KARIN

Sankta Katarina kyrkoruin eller Sankta Karin som den kallas i folkmun är en kyrkobyggnad i Visby på Stora Torget. Den byggdes ursprungligen 1233. På sommaren är ruinen öppen för besök så jag gick in såklart. Vintertid ska man kunna åka skridskor i ruinen. Alltså hur mysigt skulle inte det vara.

Verkstan är en favorit butik

Verkstan är en butik som både finns på nätet men även fysiskt på Gotland. Första gången jag fick nys om dem var i deras sommarbutik i Ljugarn. Sedan dess har det blivit ett måste att smita in i butiken i Visby när jag är på plats. Mestadels för att jag ville se den gula kannan som jag köpte från dem i veckan live. Alltså den är så fin och jag ska faktiskt kunna hämta den när jag väl kommer hem igen. Jag tog mig även en titt live på de armband som jag blev nyfiken på. Alltså så så himla fina.

 

Kränku och Kristaller

När jag ändå är inne på måste besöka ställen så radar jag upp dem här. För det var lite så det gick till i fredags för min del. Handla nya thesorter inne hos Kränku Te & Kaffe och sticka ner handen i hemliga urnan inne på Solkristaller och tyda vad stenen jag valde i blindo ville säga till mig.

Varv på varv längs muren

Annars så blev det många många steg och varv innanför muren och längs alla små gränder. Det är allt en härlig känsla att gå runt och sjunga för muren.

Försättning följer…..

 

 

 

2 thoughts on “Äntligen kom jag till Gotland igen

Add yours

  1. Fantastiska bilder! Så härligt att du kom dit igen och jag håller tummarna för er hela tiden ❤️ Viktigt för sig att få känna att du kan unna dig själv att göra något mitt i allt.

  2. Så mysigt med Gotland fast att det är höst..Ser hur härligt ut som helst på bilderna..Länge sedan jag var där senast så det får bli ett återbesök framöver när tid finns

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: