Kommer garanterat vakna med träningsvärk

Hej

Hoppla hoppla vad tiden går alltså. Jag hinner inte med allt jag vill, måste eller borde. Dels på grund av tiden men även för att orken tryter gång på gång. En sak som är säker är att jag kommer garanterat vakna med träningsvärk imorgon. Kan ni tänka er att jag börjat på gymmet på allvar nu och faktiskt tycker att det är superkul.

Kommer garanterat vakna med träningsvärk

Tisdag onsdag och torsdagen bara hände liksom. Allt skulle ske och göras på en och samma gång kännns det som. Något som jag gillar mycket med vårt gym är att det finns en tjejavdelning om man vill köra i det rummet. Än så länge har jag kört på båda ställerna för två maskiner som jag tycker om finns inte i rummet där vi kvinnor har kommer in. Jag måste säga att jag känner mig både modig och duktig som kämpar på. Men jag ska nog inte säga kämpa på när jag faktiskt tycker att det är riktigt roligt.

Pumpalattén är här nu

När Espresso H börjar med pumpalattén är det höst. Jag associera hösten efter kaffe det är allt lite galet men så är det lite. Kanske för att jag är förtjust i deras smaksatta lattar. Igår innan jag hade gruppterapin hann jag med ett besök på IKEA och ta en kaffe på en vän.

En matta till Tildas rum skulle jag kika på därav fick IKEA mig som besökare.

Handgjort Stockholm

Idag efter gymmet gick jag en runda i det vackra vädret lite för att slå ihjäl tid. Jag behövde hämta ut paket och butiken öppnade inte förrän kl 10. Bara för att gick jag upp en ny gata som jag aldrig gått på tidigare. Vilket smart drag alltså för på den gata fann jag Handgjort Stockholm chokladbutiken i Fruängen.

Alltså hur kommer det sig att jag bott här denna gången över 1 år och inte hade en susning om att vi har en egen liten chokladfabrik som tillverkar praliner och har en lite butik. Tyvärr så öppnade även de vid 10 men jag stod länge och väl och var fönstertittare in i butiken. Gissa vad jag kommer gå på måndag till Chokladbutiken såklart.

Nya klockan är så fin

I ena paketet som jag hämtade ut fanns min nya klocka från Triwa. Deras klockor är så himla fina. Förr hade jag en fin från dem men jag tror faktiskt att den försvann från något hotellrum för den bara var borta en dag.

Hur som haver så har jag en ny från dem nu som är lite snarlik min gamla men med mindre urtavla.

 

7 thoughts on “Kommer garanterat vakna med träningsvärk

Add yours

  1. Underbart att komma igång med träningen. Träningsvärk är en skön känsla för då känner man att man verkligen gjort något. Trevlig helg och trevlig resa! Kram

  2. Woho! Så bra jobbat att börja träna! Träningsvärk är ganska gött ändå, då känns det att man gjort något. Kämpandet kommer om 4-5 veckor när det inte är lika roligt längre… men det fixar du! Vilken bra grej du gör för kroppen!

  3. Skönt att komma igång med träningen. Var så taggad, men så hände det saker…. Fysisk aktivitet är det allra bästa. Ja hur kan man missa en chokladfabrik 🙂

  4. Duktig du är som kommit igång med träningen – det är kul när man faktist kommer igång. Men det gäller att tycka det är lika kul om 1-2 månader. Och pumpa latte måste jag ju testa låter gottigt.

  5. fin ny klocka du skaffat och härligt att du fått en bra start på gymandet..alltid bättre när man är road och peppad att träna.. E.H finns inte här i sala, annars skulle jag kunnat instämma i dina tankar, men höstlöv i alla färger har vi i alla fall

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: