Djurgården runt runt

Hej

Vilket äventyr jag startat upp i livet och inombords. Just nu känns det riktigt bra i livet. Efter lite jobb vid datorn i knäet imorse fick jag bråttom. Dagens första to do efter samarbeten var Djurgården runt runt med frukost på Ektorpet ute på Waldermarsudde. Så härligt att möta tystnaden och hösten ute på Djurgården. Nej nej jag tänker inte gå med i en jogginggrupp på Djurgården.

Djurgården runt runt

Solen strålade och Stockholm bjöd verkligen på kanonväder idag. Varje gång jag åker ut på Djurgården för att bara strosa runt slås jag av tanke att det är så tyst. Så fridfullt på något konstigt sätt. Det blev en frukost ute i solen på Cafe´Ektorpet. Jag har faktiskt aldrig stannat till där. Men ni vet ju att jag samlar på pärlor och detta är verkligen en fin pärla som man bör besöka.

Hösten hade kommit lite längre ute på Djurgården gentemot här hemma vid kändes det som.

Rosendalsträdgård är nästan ett måste

Att ta en fika på Rosendalsträdgård har nästan blivit ett måst för mig när jag strosar runt där ute. Men idag blev det varken någon fika eller något shoppat mer än för ögat. Jag var helt enkelt för mätt för att ens en lite kaka skulle få plats. Men visst är det en fröjd att gå runt och läsa in allt det vackra på Rosendal.

Tack för idag Djurgården….

Vad ska jag säga mer

Kanske att jag var och provade på trådar idag. Det kommer jag nog inte göra om igen för fy sjutton vad ont det gjorde. Just nu är jag både öm och svullen. Förhoppningsvis blir det bra när det lagt sig men nej nej detta gör jag inte om.

Annars så hämtade jag ut mitt träningskort idag så nu ska jag se om det kan bli en gymtant av mig. Nya dammsugaren som jag köpte i fredags kom idag och jag är redan mer än nöjd med den. Lite kul var att sladden var snyggt mörkgrön.

 

 

7 thoughts on “Djurgården runt runt

Add yours

  1. Ser väldigt vackert ut på Djurgården.
    Låter mysigt att bara strosa runt och njuta.

    Jag gillar små detaljer så som en grön sladd. Kul!
    Kram

  2. Oj, så fina bilder! Ja, Djurgården är fint, man kan gå hur länge som helst. Vi gillar att gå längs vattnet, från Waldemarsudde hela vägen till Centralen.

  3. Det är verkligen härligt att promenera runt Djurgården. Ett besök på Rosendahls trädgård är verkligen ett måste när man ändå är där. Skön känsla med livet just nu. Kram

  4. Du ser alltid saker att fotografera! Jag blir alltid blockerad och kan liksom inte se ”konsten” i det när jag är ute och går. Är den där fotokursen du gick i våras avslutad förresten? Är det något du kan rekommendera?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: