Matkoma och goda drinkar

Hej

Godmorgon på er alla. Har ni sovit gott? Håll med mig om att det allt känns lite konstigt att vakna upp utan att faktiskt veta vilka som vann valet igår. Alltså min helg har varit nästintill perfekt förutom att det alltid ska knölas lite på ena kanten när livet leker. Matkoma och goda drinkar så får jag nog sammanfatta min helg. Det är så härligt att känna bubblet inombords igen.

Matkoma och goda drinkar

Min fredag blev händelserik på alla plan men det var himla skönt att kunna landa i soffan med ett glas vin. I lördags var jag återigen på Strandvägen 1 med härliga människor. Det blev god mat och härliga drinkar och skratt framför allt. Me like på livet den kvällen helt enkelt. Kantarelltoasten var riktigt smarrig och lika så mina drinkar.

Eva’s Brunch var en riktig pärla

En bloggkollega eller vad jag nu ska kalla henne tipsade om Eva’s Brunch i veckan. Stället verkade så charmigt att jag tog med mig två av mina tre dit på brunch igår. Himmel och pannkaka alltså vilket ställe. På Folkungagatan på Söder hittar man Eva’s Brunch. Ett litet litet ställe men med en helt makalös meny. Inredningen är så fin och hemtrevlig.

Jag valde en toast med advocado vilken var to die for alltså. Tilda valde pannkakorna med nutella och färska bär. Wille tog yoghurt bowl med egengjord granola och massor med bär och blommor. Bara för att delade William och jag på en pannkaka också. Portionerna var generösa så vi alla tre gick därifrån med matkoma känsla.

Ett tips kan vara att boka bord vilket jag var smart att göra för kön utanför när vi gled förbi var giganstisk.

Praliner från Chokladfabriken

Bara för att lyxa lite extra till valvakan stannade vi till på Chokladfabriken och köpte med oss några praliner var hem. Tanken var att smitit bort till Pärlans Konfektyr men de hade stängt på söndagar tyvärr.

Tacksam för denna härliga helg

Nu kan det bara bli ännu lite bättre eller vad tror ni. Ha en kanon måndag så hörs vi vidare.

 

 

 

5 thoughts on “Matkoma och goda drinkar

Add yours

  1. Åh, så gott! Förstår att du kände matkoma efteråt 😊 Perfekt tips om man är i Sthlm någon gång! 👏

    …En annan satt uppe och kollade på valvakan. Kunde inte låta bli. Det vart ju så spännande!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: