Spana in intervjun

Halloj

Hör ni vilket fantastiskt väder vi har och har haft de senaste dagarna. Jag bara älskar det. Jag måste tipsa er om att spana in intervjun som Aitrtours gjorde med mig angående Tildas och min resa. Den blev faktiskt riktigt bra måste jag säga.

Spana in intervjun

För några veckor sedan var jag med i en intervju med Airoturs om Samos resan. Nu finns den ute att läsa. Jag tycker att det blev en fin artikel av den. Läs den gärna här.

Från ord till handling

Så sa en av mina vänner i gruppterapin idag. Att gå från acceptans till att agera är inte något som är en väg vi alla går mer eller mindre. Från ord till handling den kan vara så attans svårt. Sitter just nu med statsministerdebatten på dumburken som också pratar om ord till handling.

Men rent generellt så är vi nog duktiga på att prata om problem och funderingar där vi vill skapa förändringar. Medan det är en lång väg att gå mot handling och agera. Jag har kommit på att jag är ganska seg på onsdagseftermiddagarna efter gruppen.

Ladda lunch på Zetas 

Innan gruppen var jag på lunch på Zetas och satt ute i solen. Kan ni tänka er att lilla jag var på Zetas och inte tog en ända bild. Ända bilden från idag är från när jag gick ut till bilen. När jag gick förbi Zetas på vägen hem slog tanken mig att jag kanske skulle stanna till igen och ta några bilder bara för att. Men så knasig har jag faktiskt inte blivit…

Äsch nu har jag inte mer att säga idag. Hör ni vi hörs imorgon…

One thought on “Spana in intervjun

Add yours

  1. Vad kul med intervjun!
    Jag var ute en runda i skogen idag med hund och dotter – tog inte heller en enda bild trots att det var planen. Men ibland måste man fokusera på dem som är nära istället för eventuella bilder <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: