Sitter i soffan igen

Hej

Nu sitter jag i soffan igen efter en relativt lugn helg eller inte. Det beror såklart vad man räknar lugnt. Helgen har innehållit flera rundor, garagehäng, mycket hemma fix, sen vinkväll och en god söndagsfrukost ute i solen.

Sitter i soffan igen

I veckan fastnade jag i en av Frida Boysen böcker efter att hon medverkade i måndags i podden Så in i själen. Visst har jag känt till Frida innan men nu är jag helt såld på hennes berättande och klokhet. Idag började jag även lyssna på hennes Våga våga vilken jag hört gott om. Jag bara älskar glada, nyfikna, busiga och kloka människor för de ger mig så mycket energi och bubbel.

Garagehäng med Wille

Lördagsförmiddagen hängde jag med William i hans garage för att fixa med Rosie min lilla röda polo. Himmel och pannkaka så fin bilen blev. Hon verkligen blänker ute på parkeringen. Självklart packade jag med fikakorgen. Så det slanke ner en och annan mandelkubb till kaffet. Alltså mandelkubb är bara så gott. Särskilt om man doppar dem i kaffet som farfar alltid gjorde. Han var en mästare på att doppa kakor och bullar i kaffet.

På tal om farfar Manfred så är det hans fel eller förtjänst att jag började bli en kaffekärrring långt innan jag fyllt sju. Farfar lärde mig nämligen att dricka kaffe med mjölk på fat säkerligen redan som fyraåring. Tack för att du fick in mig i kaffevärlden farfar.

Milen i benen innan det blev vinkväll

Efter lunchen och en dusch för att få bort smutskänslan efter att meckat bil gav jag mig ut på milen med Frida i lurarna. Vilket underbart väder vi har alltså. Höstluften är så frisk och skön att andas in. Så var det det där med hjärtan och jag också. Varje gång blir jag lika glad och tacksam över att se dem. Tack fina för omtanken.

Vägrade långbrallor och körde på cykelbrallor

Vaknade på tok för tidigt idag så jag smet upp och drack en kaffe på balkongen i bara messingen. Att äta frukost ute har blivit lite av en vana nu. Även idag blev det frulle på Vintervikens trädgårds café. Verkligen så mysigt i solen och att det faktiskt var varmt och skönt. Tur för mig som körde på korta brallor….

Well well vad är en bal på slottet…

5 thoughts on “Sitter i soffan igen

Add yours

  1. Idag är första dagar på jag vet inte hur länge som jag har jeans! Jag är normalt en jeanstjej men det ha ju varit så varmt och härligt hela sommaren så jag ha skippat långbyxor.
    Mysigt att hänga med sonen och få bilen fixad. Min bil skulle verkligen behöva få komma på rekond…

  2. Du verkar ha haft en blandad helg med både lugn och fart. Fridas bok berätta aldrig det här är en sån bra bok och en minnesvärd bok 🙂

Kommentera

Up ↑

%d