Stockholm sour på Strandvägen 1

Hej

Just nu sitter jag i soffan med kaffekoppen och väntar in att Mathem ska komma. Förstår inte hur jag tänkte egentligen när jag valde leverans tidigt en söndagsmorgon. Livet dansade vidare igår och blev en himla bra lördag. Visst skulle jag velat varit i Göteborg och tagit del av Hellström men jag njöt av livet gött en ändå med en Stockholm sourStrandvägen 1. Alltså wao vilken service vi fick där igår. Sådana saker gör att man gillar stället inte lite mera utan dubbelt upp.

Stockholm sour på Strandvägen 1

Tänk om det var sista gången igår som vi kunde sitta på uteserveringarna och mysa en lördagskväll. Nej nej nej så får det verkligen inte vara för vi är många med mig som i alla fall vill ha några veckor till då utehäng kan få vara.

Två veckor till sedan kan jag börja släppa denna sommaren. Det var vi övertygade om när vi planerade och pratade nya upptåg i höst. Hur som haver vi hann även med ett varv på Terassen uppe på Dramatens veranda innan det var dags att bege sig hemåt.

Neutrala naglar 

Just neutrala naglar har aldrig tidigare varit min grej men nu verkar det faktiskt vara så. Igår blev de så neutrala det bara går känns det som. Jag får helt enkelt se om jag trivs med dem eller inte. På tal om naglar så behöver jag hitta en teknolog som är minst lika bra som Malin som jag alltid gått till förr. Självklart skulle jag fortsätta gå hos Malin. Om det inte vore för att hon håller till i Tyresö och det inte funkar med mitt liv. Tyresö ligger inte nästgårds från mig liksom.

Så har ni några bra tips på bra teknologer och då menar jag bra för klåpare är jag trött på får ni gärna hojta till. Jag har fått några namn på listan som jag ska kolla upp för stället här i centrum funkar väl någon gång då och då. Men är man nagelnörd och ibland vill ta ut svängarna så behöver de mer kunskap och framför allt kunna prata med sin kund. Nog om det är så länge känns mina naglar bra.

 

4 thoughts on “Stockholm sour på Strandvägen 1

Add yours

  1. Hoppas att värmen kommer tillbaka och att det blir mer uteserveringarna. Håller tummarna för en fin september.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: