Tog tvärslut i frisörstolen

Godmorgon

Just nu sitter jag md morgonens andra kopp kaffe i sängen och fifilurar på allt och ingenting. Jag har sagt det förrut här i veckan att mitt liv går lite för snabbt och mycket för mig nu. Så när jag nu de två senaste nätterna faktiskt kunnat sova igen har varit så skönt. Tanken var att jag skulle hängt på tjejerna ut på ett glas igår kväll men jag tog tvärslut i frisörstolen. Så jag var så där supertrist som jag egentligen ogillar och stannade hemma i soffan.

Tog tvärslut i frisörstolen

Var jag inte nyss hos frissan? Jodå det var jag förra veckan och blev blondare igen. Men vet ni vad jag trivdes inte alls i blont hår. Det är liksom inte jag längre så igår var jag tillbaka hos Nathalie och blev mörkare igen. Så skönt att känna igen sig själv igen. Blond det var förr det i det livet jag levde förr och dit vill jag inte tillbaka.

Nästan pinsmat att lägga ut denna bilden där jag ser helt slut i rutan ut. Vilken tur att jag kunde sova en stund när jag kom hem innan det blev filmkväll i soffan.

Klurar och filurar

Hör ni ni ni jag har börjat klurar på en grej som jag skulle vilja dra igång eller iscensätta kanske jag ska säga. Frågan är väl bara hur jag tänkt ni vet alla dessa frågor spm måste ha ett svar när man ska dra igång något projekt. Lite där är jag också just nu. De som vet säger självklart kör men ha tydliga mål och gränser. Gränser det var ju just det som är ett av mina stora issues i livet.

En av intervjuerna är ute

Jag har blivit intervjuad av två olika grejer vilket är roligt. En av de artiklarna handlade om att resa med airtours vilka vi åkte med till Samos nu när vi var iväg. Lite läskigt är det allt att vara med med sina egna ord men jag börjar lära mig ävn den saken faktiskt.

KRAM KRAM

 

4 thoughts on “Tog tvärslut i frisörstolen

Add yours

  1. vad roligt att du har blivit intervjuad av en tidning jag trivs med mest i mörkt hår provade blont men det var inte min grej

Kommentera

Up ↑

%d