Min tid kommer min tid kommer

Halloj 

Det sägs ofta att alla har sin bästa tid. Att vår tid kommer bara vi orkar och vågar vänta på den. Det måste finnas något i det alltså. Min tid kommer min tid kommer. Jag har alltid sedan jag var barn haft melodier och texter som vägledare i livet vilket en nära vän snappat upp. Eller snappat upp är nog fel ord. Jag har ju faktiskt pratat om att låtar betytt och varit vägvisare för mig.

Min tid kommer min tid kommer

I förmiddags var jag på målbildssamtal med Tilda i hennes  vackra skola. Ut från skolan gick jag stolt som en tupp över hur klok och vuxet hon svarade på alla frågor. Jag tror säkertligen att hon en dag kommer bli åklagare som är målet idag. Jisses alltså min lilla tös går redan i första ring. Sväljer och tar ett djupt andetag för att förstå att det är min dotter som blivit så stor nu.

Efter mötet smet jag ner på Renstiernsgatan för att dricka kaffe och äta praliner med en vän. I telefonen fick jag skickat till mig Hellströms  – Din tid kommer. Fasiken alltså vad de textraderna känns som jag just nu. Så jag lyssnade om låten och dansade över gatan med känslan om att min tid kommer nu. Vet inte om ni kan se er mig framför er snurrar runt och ta danssteg över gatan men det var med den känslan i hela kroppen som jag äntrade Chokladfabriken.

Tar sakta tillbaka mitt Söder

Var sak har sin tid det är en sak som är sant. En annan sak som jag fått lära mig är att jag sätter mina egna ramar och gränser. Just därför har jag börjat ta tillbaka mitt Söder för ingen annan ska bestämma var eller hur jag vill röra mig eller leva. Jag tar den plats som jag vill, behöver och önskar. På tal om att ta tillbaka så bara hamnade vi på Katarina kyrkogård. Även om historier och sagor inte alltid har vackra slut så är Katarina en kyrka som jag tycker så mycket om.

En av mina kyrkor kanske jag skulle kunna säga. Inte för att jag tänkt gifta mig i den en gång till men visst sjutton är den allt bra vacker. Jag gjorde det ingen promenerade där och det var som en befrielse när den vita fjärilen flög runt mig hela vägen tills vi gått igenom kyrkogården. Tack tack… Res dig efter varje smäll, du har en ängel på din axel

FFF fika fokus och present

Det är verkligen dags igen för mig att även ta tillbaka mina FFF. Så just därför blev det fredagsfika på Chokladfabriken, fredagsfokus på att plocka tillbaka mig och så lite andas livet. I fredagspresent fick jag en fin fin disktrasa och en tändsticksask.

Hoppla hoppla dags att äta lite lunch innan det blir till att åka mot frissan igen för en ny nyansering av håret. Jag tror att detta kommer bli en höjdarfredag helt klart.

 

 

3 thoughts on “Min tid kommer min tid kommer

Add yours

  1. Klart man ska vara stolt över sina barn 🙂 Det går så fort. Kyrkor och kyrkogårdar är något speciellt, och vissa fastnar man för lite extra. Gillar budskapet på disktrasan 🤪

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: