Maxad onsdag till tusen

Hej

Häromdagen skrev jag att jag ör sämst på att energibalansera och det är sant men ibland går det inte påverka sina åtaganden. Igår var en sådan dag när det efter lunch gick i ett. Maxad onsdag till tusen skulle jag enklast sammanfatta min lillördag. Onsdagen innehöll både milen i benen, första gången på gruppterapin, läkarbesök, kaffe på Söder och föäräldramöte i Tildas nya skola. Jag tokdog i soffan framför IDOL när jag var hemma.

Maxad onsdag till tusen

Igår blev min riktiga pw tidigt på förmiddagen bara för att jag skulle hinna med den så att säga. Ett litet uppdrag hade jag under den och det var att kolla upp var jag kan förtidsrösta. Alla saker har jag inte koll på ännu vad gäller att bo här i Hägersten. Var den lokalen ligger kunde inte vara tydligare. Har ni bestämt er ännu på vilka ni lägger era röster?

Peppfika innan gruppstarten

Innan det dags för gruppstarten hann jag med en peppfika. Jag måste erkänna att det var lite nervigt att möta likasinnade kvinnor. Men efter rasten som gruppen har varje gång efter halva tiden hade nervositeten släppt och det kändes bra. Precis som alltid tog jag den obligatoriska hissselfien på väg upp till RVC.

Videomöte med min läkare

En bra sak som kom i samband med covidpandemin måste vara att man nu kan ha möte med läkare och terapeuter via telefon. Till och med utomhus om man så måste. Igår fick jag ta mötet ute när jag gick då två juveler var hemma funkade det liksom inte att prata med en läkare. Men det gick hur smidigt som helst och skönt var det att komma ner i parken och andas en stund.

Kaffe på Söder och föräldramöte på PAF

Jag har blivit mästare på snabbfika känns det som men iböand får det bli vad det blir liksom. Bättre en kortis än ingen alls typ. När jag blev avsläppt utanför Tildas skola hann jag gå återigen en snabbis och ta del av de vackra omgivningarna.Det blir nog bra för T på P A Fogelström även om hon kommer bo i böckerna känns det som.

 

5 thoughts on “Maxad onsdag till tusen

Add yours

  1. Det är inte självklart var jag ska lägga min röst i år. Dock insåg jag att vårt nya röstställe (efter flytten) är i huset mitt emot, så det är ju toppen iaf 😁

  2. Ja nu är det full fart, på både gott och ont. Skönt med rutiner tycker många men jag vet inte, saknar det kravlösa. Kram

  3. Härligt när rutinerna börjar komma in i gen låter som att du har haft en härlig dag 🙂 snygg kläning med 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: