Tisdagsstatus

Hej

Hur har ni det idag?  Här kommer min tisdagsstatus. Själv så kämpar jag på med att energibalansera och vara i görande under dagen. En del av min rehab för att komma upp i en nivå att börja aktivera mig på. Det går sådär kan jag säga för precis som vanligt kroknar jag runt 13 -14 och är så dödens trött att jag skulle kunna somna ståendes. Kronisk trötthet på grund av utmattning , stress och ptsd heter orsaken. Skam den som ger sig det kanske funkar trots allt om vila får bli en del. Lite som småbarnen i förskolans värld som måste sova efter lunch.

Tisdagsstatus

Först ut idag hade jag en av de där spännande intervjuerna som jag sett fram emot. Den gick jättebra och jag tror att det kan bli något bra av den. Håller tummarna för det i alla fall. Därefter gav jag mig iväg på dagens mil i benen runda. Turen gick ner mot Kungens kurva och IKEA bland annat. Jag skulle kika på en taklampa och en matta men den missade jag tyvärr då de bygger om och hade flyttat den avdelningen. Denna var det jag kikade på men frågan är om den hänger ner för mycket för att ha som taklampa i killarnas rum. Men visst är den fin!

Fin klänning och en gofika

Ett av dagens uppdrag var att köpa pennor till Tilda vilket var lätt som en plätt. Inne på Johnells hittade jag en klänning som jag till och med provade. Så himla himla fin men jag bestämde mig i sista sekund att fundera på den i alla fall tills på torsdag då kontot återigen fylls på lite.

Tänka sig att jag blir så glad av att bara sätta mig och ta en god kaffe. Man ska ju helt klart tanka upp sig lite om man ska knata 6 km hem igen. Sagt och gjort en fika blev det och lite svara på mail under tiden.

Fyra formfranskor i långpanna

Häromdagen bakade jag en helt magisk cheesecake från Fredriks fika. Alltså den kille kan baka alltså. Det ena receptet är godare än det andra. hur som haver så bakade jag långfranskor i långpanna nu i eftermiddags. Jisses vad det blev bra. Tänka sig att jag faktiskt börjar bli lite vassare på just bröd.

 

 

 

5 thoughts on “Tisdagsstatus

Add yours

  1. Bröden såg verkligen goda ut och klänningen var fin den med, den där lampan har de flera liknande på E.H i Uppsala. tror att den har många användningsområden och är ett snyggt och bra köp som passar till mycket

  2. Klänningen var väerkligen super snygg 🙂 skönt att gå runt och strosa på Ikea lite

Kommentera

Up ↑

%d