Mammografi kolonilotter favobutiken och nyfixade bryn

Hej

Hör ni är det fler än jag som svettas som jag vet inte vad? På Samos var det varmt och jag svettades men där kunde jag doppa mig stup i kvarten. Här i Stockholm är det nästan otrevligt klibbigt nu. Ny vecka och raketfart med både mammografi kolonilotter favobutiken och nyfixade bryn. Hur sammanfattar jag det till en fyndig rubrik? Funkar nog inte riktigt så det får bli vad det är liksom.

Mammografi kolonilotter favobutiken och nyfixade bryn

Hur som haver idag kom då äntligen dagen även för min tös att börja gymnasiet. Det går liksom inte riktigt att ta på. För visst är hon så stor nu men vad fasiken tog alla de åren vägen hon höll ju nyss i One Direction konserter i vardagsrummet för oss kvällen innan skolstart i 1:an på riktigt. Alla föräldrar säger samma sak hur hamnade vi här och vad tog alla åren vägen. För ingen av oss känner sig en ända dag äldre än dagen innan vi fick våra första barn. Idag började T på ekonomi med juridik inriktning på PA Fogelström på Söder.

Mammografi fantastiskt men 

Idag gjorde jag den där mammografin som jag skjutit upp säkert fem gånger minst. vilket jag vet att jag inte borde och jag vet hur känslan känns när de hittar något konstigt i ett bröst. Förra gången hittade de något så jag fick komma tillbaka på ultraljud och de tog stickprov på den knölen. Som tur var var det bara en fettknöl. Jag fick även veta att jag borde haft många flera barn för mina bröst hade perfekt vävnad för att amma. Jodå jag visste nog redan det för med ena barnet fick jag förfrågan om att skänka mjölk till bb-avdelningar. Jag tackade faktiskt nej till det för jag kände mig inte okej med det jag hade två små killar hemma som tog sin tid.

Men nu till men alltså finns det inte något annat sätt att skanna bröst på än att låta kvinnan stå intryck i en maskin med brösten ihopknölade. Just på grund av det tror jag att många faktiskt bangar att göra sin mammografi. Vad tänker ni som gjort mammografi om det?

Tur och retur genom Tantolundens kolonier

Bara för att jag är mer än kär i Tantos kolonier klev jag av tåget tidigare så jag hann gå genom området till mammografin. Jag vet inte hur många lunchraster som jag gått varv på varv genom området och andats livet och hämtat ny energi. Tänk er mig som en lite gumma i fina träskor gå runt i nattlinnet och fixa i min lilla trädgård där. Det hade varit drömmen kan jag erkänna.

Favoritbutiken Granit fick ett besök

Innan jag hade tid för att fia brynen smet jag in på Granit som är en av mina favobutiker. De har så mycket fint som faller mig i smaken. Idag kom jag ut med några småsaker för det är nästan omöjligt att gå ut tomhänt. Lite som när jag är på IKEA.

Så himla fina träskor

Innan jag åkte hemåt igen gick jag ett varv i Hornstulls lilla centrum mest för att jag bara var tvungen att köpa mig en kaffe. Jag hittade en ny spännande butik med flera nya märken och kul saker. Minns inte namnet tyvärrjag brukar alltid fota av namnet så jag ska minnas. Men jag får skylla på träskorna som fångade mitt intresse. Nu har jag ju inte längre någon trädgård att strosa runt i trätrallor i men attans vad dessa var fina. Jag har redan googlat upp företaget  Lili & Lala och är så nära att klicka hem ett par.

Detta stickade sättet var även det to die for eller vad jag nu ska säga. Fem av fem kanske låter bättre.

2 thoughts on “Mammografi kolonilotter favobutiken och nyfixade bryn

Add yours

  1. Mammografi är ju inget som man springer av glädje till, men jag hade inte velat missa min tid. Vilket beror på att både min mormor och syster haft bröstcancer. Även när de frågade om en extra test för forskningen skull, tackade jag inte nej.

    Kolonistuga/trädgård är mysigt att äga. Just ikväll sitter vi i vår stuga och lyssnar på Abba. Nyligen spanade jag in en magisk solnedgång.
    Kram Kajsa

  2. mammografi är alltid segt att komma iväg på fast att man borde ta det på större allvar då det är viktigt att upptäcka förändringar i tid, men bra att du kom iväg i alla fall.. Visst det är en undersökning som väcker tankar och känslor, men oftast går ev bröstcancer att åtgärda när det upptäcks tidigt så det är bra att sköta sina kontroller

Kommentera

Up ↑

%d