Saker jag ser fram emot i höst

Hej

Igår öste regnet ner. När hände det sist har jag ingen aning om. Trots regnet är det fortfarande svettvarmt. Hmmm just igår när det ändå regnar hade det gärna fått bli lite svalare och friskare luft. Men bara om värmen kommer tillbaka igen. Jag tycker verkligen om när sommaren dröjer sig kvar en bit i i september. Håller tummarna för att det blir så även i år. Saker jag ser fram emot i höst. Hur mycket jag än vrider och vänder på rumpan så är hösten framför mig.

Saker jag ser fram emot i höst

Hösten har alltid varit min nystartstid då jag kikar igång och vill allt och lite till. Jag tror att det har med mina år i förskolans och skolans värld att göra. Då det där alltid planeras och startas upp nya projekt, mål och drömmar. Denna hösten ser jag verkligen fram emot på många olika sätt. Jag är nog lite udda eller flera av mina vänner säger så då jag uppskattar och verkligen tycker om alla årstider. Så är jag väl också vad man kallar ett utebarn som vill leka, busa och uppleva saker och ting.

– Resan till Paris med mina älsklingar

Jag måste säga att jag själv tycker att jag var smart som gav mina killar en resa till Paris i födelsedagspresent. Tid tillsammans med nära och kära är det viktigaste vi har och kan ge till varandra. Hur som haver det ska bli så mysigt att vara iväg 4 dagar i slutet av oktober i Paris som jag aldrig varit i tidigare. Marcel var då några dagar i somras så han får väl vara vår egna guide. Vi kommer bo på ett fint litet boutiquehotell i Bercy Village och gång avstånd till mycket.

-Mot ett bättre och friskare jag

Det kommer hända mycket med mig nu i höst. Både rehab mot arbete igen och laga mig själv. Gissa om jag är peppad där. Det ska bli så spännande att se vad det leder mot och till. Plus att jag fortsätter i grupp nu på RVC, ska delta i olika samtalsgrupper, påbörja ICT och kanske om jag nu som står som första reserv  kommer in kanske läser en kurs på universitetet. Tänk om jag själv i framtiden skulle kunna arbeta med stöd kring det som jag själv varit eller är en del av. Med detta sagt är jag pepp på nya tider biten som jag kallar den i mina memoarer.

-En vända till Gotland

Eftersom jag fortfarande inte kommit över till ön i år har jag bokat in en kort sväng bara för att andas Gotland och kunna gå mina varv innanför muren. I Visby tankar jag liv och energi så jag var bara tvungen att ge mig en tur dit i höst.

img_1016-1

-En grej med ett resebolag

Detta är lite oklart  och hemligt ännu men det ljusnar nog i veckan. En sak som är säkert är att det är lite spännande att se vad det kan ta vägen.

-Hemmafix och dona

Ibland känns det som om allt står stilla för i nästa stund rusa runt runt med tusen saker. Just nu är det som sagt snart höst och jag är inne i min kreativaste tid på året. Mycket hemmafixande har jag på g. Det är så roligt att få skapa och fixa med allt mellan himmel och jord. Jag är sugen på att knacka bort kaklet i köket och tapetsera och ha en glasskiva framför. Eller kakla om jag hittar det kaklet som jag har i tankarna. Det kan väl inte du…jodå jag har gjort det flera gånger förr så tanten kan och är faktiskt händig.

-Börja träna igen

Äntligen har jag beslutat mig för att inte bara gå mina mil flera gånger om i veckan utan även börja gymma. Jag får väl se vad det leder grejen är bara den att jag faktiskt börjar igen.

-Tända massvis med ljus och dricka thé varje kväll

En sak som är nu är det höst för mig är när jag shoppar på mig thé från NK i massor. Visst är det konstigt att får lite olika avstamp eller vad man ska kalla det. Lika så är det när jag börjar bygga upp ljusförrådet på allvar. Jag trodde kanske att förbrukningen av ljus skulle minska i samband med min flytt från huset men icke. Ljus är så mycket mys för mig.

Vad ser ni fram emot till hösten?

 

 

 

 

5 thoughts on “Saker jag ser fram emot i höst

Add yours

 1. Våra olika årstider är sköna var för sig. Men jag håller gärna värmen kvar minst en månad till.
  Paris vill jag tillbaka till och utforska. Jag har bara varit för i 23 timmar och 7 av dem sov jag. Tror säkert ni går en ljuvlig resa.
  Spännande höst du har framför dig!!
  Själv är det snart dags för en London trip med vännerna sen är det bara helt oplanerad höstmys som gäller
  Kram Kajsa

 2. Hösten är verkligen min årstid då det blir mycket te och tända ljus en ny start på hösten är det bästa 🙂

 3. Så mycket härliga saker att se fram emot. Jag har svårt med hösten men skaffar man saker att se fram emot så går det mycket lättare.

Kommentera

Up ↑

%d