Frisören och rosé på Takbaren

Halloj

Bästa bästa fredagen har jag haft idag. Frisören och rosé på Takbaren var bara några av gårdagens riktiga godbitar. Livet ska helt klart njutas fullt ut. Ända saken som jag kan bli lite smått störd så är att det ät för varmt om nätterna. Jag svettar sönder skulle jag kunna säga. Trots att det faktiskt regnar just nu är det tokvarmt och jag vaknat för tidigt.

Frisören och rosé på Takbaren

Igår morse gav jag mig ut på dagens runda tidigt med kaffemuggen i ena handen och telefonen i andra. Skönt men nästan för varmt för att vara ute på en PW. Hur som helst jag fick mina steg i benen vilka jag mår så bra av. Har jag berättat att jag är sugen på att börja träna på samma gym som Tilda? Jag har sagt till mig själv att jag ska klura på den till månadsskiftet och sedan ta ett bra beslut.

Nyfriserad och fin

Det är ett tag nu som jag både velat och sagt att efter semestern ska jag färga tillbaka mig mot min vanliga eller naturliga hårfärg. Igår var det dags att sätta mig i stolen hos bästa Nathalie på Klippotek1 i Skärholmen. Jag kan inte sticka under stolen med att jag var lite pirrig. Skulle Nathalie lyckas med att få mig ljusare men framför allt bort de röda tonerna som funnits kvar efter en hemma färgning som inte blev som den skulle förra hösten.

När jag gick från frisören några timmar senare kände jag mig himla fin faktiskt. Jag är ljusare utan både rött eller gult hår. Tack bästa Nathalie.

Takbaren och rosé

Väl hemma igen var det snabba puckar som gällde. Hoppa ur brallorna och in i klänningen för kvällshäng på Taket på Continental. I början var det riktigt svettigt med en svart klänning. Alltså hur tänkte jag där kan jag ju fråga mig. Hur som haver Marina och jag fick en ordentlig pratstund om allt mellan himmel och jord. Verkligen supermysigt hade vi det på taket.

Ny dag nya tag.

Får väl se vad denna dagen tar vägen.

 

 

 

One thought on “Frisören och rosé på Takbaren

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: