Back again får jag väl säga

Hej

Back again får jag väl säga efter att inte sagt ett ända ord här på flera dagar. Det har varit en himla massa att ta tag i sedan vi kom hem. Plus att vi håller på och fiar och trixar här hemma en hel del. Så många skruvar har jag dragit åt kan jag nog säga.

Back again får jag väl säga

Kan ni tänka er att jag äntligen fick nya skor att gå långt i. Mina gamla älskade jag så mycket att det till slut var flera små hål i dem.

Tillbaka igen på Långbro Bakficka

Bara för att jag skulle orka eller jag erkänner att jag mutade mig själv med en god latte från Bakfickan. Denna lilla pärla strax utanför dörren är jag så glad att vi har alltså. Med kaffekoppen i ena handen och Bingo & Katrin i lurarna fick jag en skön runda faktiskt. Det märks att det går mot höst snart när allen börjar täckas med nedfallna löv. Var årstid har sin tjusning det är en sak som är säker.

Färdigbadat i Långsjön

Mina ben styrde mig bort till Långsjön där det var mer folk ’än vad jag trodde en dag när skolorna börjat här omkring. Jag gick min vanliga sväng längs vattnet och klipporna. Alltså jisses vad algblomning det blivit. En sak som är säkert är att jag har defintivt badad klart i sjön för i år.

Äppeltiderna är på g

Alltså jag älskar alla dessa vackra gamla trädgårdar som finns här omkring. Just nu bär fruktträden frukt både plommon i massor och äpplen skänks bort lite överallt. Love it alltså.

 

 

 

4 thoughts on “Back again får jag väl säga

Add yours

  1. Jag skulle också behöva nya träningsskor. Drar mig lite för att köpa det, det är ju så viktigt att de blir riktigt sköna. Usch för algblommining, intressant hur det kan komma så plötsligt. Som tur är kan det ju försvinna ganska fort igen.

  2. Det är extremt mycket algblomning här med, hela vattnet är grönt vid båtarna. Usch! Härligt med nya skor, det fick jag för en månad sedan av sambon =)

  3. ja, fler utomhusbad lär det inte bli här heller, lite tråkigt men hösten närmar sig trots allt och då är det mycket annat kul som händer.. Sommaren har varit toppen så vi får hoppas på en kanonhöst

Kommentera

Up ↑

%d