Båtutflykt och bada från båten

Hej

Ni som följer mig har lärt er vid det här laget att från Samos är det bakåt inlägg. För tiden räcker inte till att sitta med datorn mer än sent på kvällarna och tidig morgon. Så nu är tant vaken igen och tänker dela med mig om gårdagen då vi var på båtutflykt och bada från båten. Jag har ett ord som jag säkert sagt på tok för många gånger varje dag sedan vi kom hit och det är magiskt. Vilket är bästa beskrivningen men jag kan gå med på att byta ut det till amazing i detta inlägget.

Båtutflykt och bada från båten

Igår var vi iväg på en Mini cruise på havet halva dagen. Båtturen tog oss till små gömda vikar som bara kan ses och nås från havet. Första stoppet var Klima beach där vi kunde hoppa från båten och simma in i grottan. Båten stannade även till vid Limonias bukt som är helt amazing med sitt turkosblå vatten.

Jag ska erkänna att jag varit lite småskraj för att åka iväg denna turen då jag förr var lite rädd för vatten och känt mig kass på att simma. Men jag kan simma alla simsätt och är inte alls dålig. Där ser man vad den förr berömda simundervisningen i grundskolan kan ställa till med. Jag minns fortfarande vår hemska lärare den lilla Anders som hotade och höll de elever som han inte vet jag gillade kanske under vattnet för vi skulle få vattenvana. Fy för honom säger jag bara. Så när båten inte gick iväg direkt var jag skraj en en stund vilken försvann när vi kom ut på havet för personalen på Cleopatra Yachts var både trevlig och skickliga.

Psili Ammos och Världens ände

Från båten fic vi ta del av bland annat Psili Ammos från havet. Den stranden som ligger enbart lite mer än 1 km från vårt hotell. Jag hade en plan att gå dit en dag men det stannade viden tanke än så länge. Stranden är en av få sandstränder på Samos och denna är lite unik då den är långgrund vilket gör att den passar perfekt till barn.

Klimma beach och Limonias bukt

Väl framme vid Klimma la båten till så alla på båten kunde bada, hoppa från båten eller simma in i grottan. Eller bort till den lilla stranden många satt kvar och bara solade på båten och tömde båten bar kändes det som. Jag vågade inte hoppa från båten men från stegen och det är stort för att vara jag. Tilda däremot hoppade från båten och fick ragg av två killar som skvätte vatten på henne och tramsade som hennes mamma sa. Tur för mig att jag bara har en dotter…fniss.

 

 

 

6 thoughts on “Båtutflykt och bada från båten

Add yours

  1. Ser verkligen helt magiskt och underbart ut, tror att jag verkligen ska lägga till det där resmålet i min tio i topp lista över platser jag vill besöka

  2. Vilken fin resa ni är på härligt att åka lite båt 🙂 ser helt underbart ut med dom blåa stränderna :och klipporna 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: