Armband, stenar och AIK

Hej

Kan ni tänka er att jag tror att jag kanske kan få till ett inlägg delovs från igår kväll och idag. Det är bra jobbat helt klart. Armband, stenar och AIK. Det är sannerligen inte lätt att finna en rubrik som sammanfattar dagar då det händer flera flera saker. Där av denna caption som blandar friskt.

Armband, stenar och AIK

Många har frågat sig varför inte Tilda syns knappt under resan. Svaret på den är enkel hon vill verkligen inte vara med mer än vad hon är. Fast hennes mamma som är hobbyfotograf tjatar en si så där tio gånger varje dag. Annat var det när barnen var yngre då hade jag tre modeller att öva mig på. Igår fick jag däremot ta några bilder på henne men de skulle vara till hennes egna sociala kanaler. Kan ni tänka er att även jag fastnade på några bilder vid samma vägg.

AIK heja heja

Hela veckan har en av barerna här på den ända gatan gjort reklam om att de skulle sända AIK-matchen. Kul grej tyckte vi och planerade för det. Men stället var inte förberedda för fem öre och bilden laggade sönder så vi såg bara första halvlek. Men däremot så följde vi straffläggningen hemma på balkongen. AIK vann och gick vidare bara så ni vet. Ser ni att jag i alla fall var gul och svart runt handleden bara för Gnagets skull.

Jag och mina stenar

Jag har en förkärlek till stenar så har det alltid varit. Så självklart kommer det att finnas båe små och förhoppningsvis en stor sten med hem imorgon. Vi har en plan som går ut på att bygga upp denna pyramid eller stenhus hemma och placera på ett bra ställe.

Vad tror ni funkar det om en av oss tar denna vackra stenen i vårt handbagage hem? Snälla säg att den får följa med oss hem.

Random picture från stranden

Bara några fina bilder från den lilla lilla runda på stranden närmst oss idag.

All these hearts

Hör ni igår gjorde jag slag i saken och skapade ett instakonto All these hearts kring alla hjärtan som jag möts av. Igår såg jag att såret på ena foten efter min långa runda till Ormos börjat forma sig till  – ett hjärta. Jag är så tacksam för den hälsningen.

4 thoughts on “Armband, stenar och AIK

Add yours

  1. Tråkigt att sändningen var dåligt på baren, men kul att ni kunde se straffläggningen hemma sedan. Tycker sådana stentorn är fantastiskt fina, hoppas ni kan få med er dem hem.

  2. Det är klart att hon inte behöver vara med i bloggen om hon inte vill, det är viktigt att respektera barnens åsikt kring det. Trots allt är det inte alla som vill synas hela tiden.. Jag har inte heller bilder på mina barn i min blogg då de inte vill och jag vill inte heller att det ska vara det som drar läsare till min blogg.. Får hoppas ni f

  3. Några stenar måste alltid få följa med hem från en resa. Synd bara att de är så tunga. Det där med att få ta bilder på barnen är svårt, känner igen det där.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: